deci in primul rand procentele geamuri spate + luneta 5% lumina iar pt geamurile de fata 73% este omologare r.a.r. ca firma Safetec si Llumar , preturi ai mai sus daca nu da-mi un pm si iti dau mai multe informatii.
Tm 86 tam
Collapse
X
-
se aud beton si puternic, cei care le-au montat mi-or zis ca boxe din astea numa la jeepuri or pus X5 ,BMW,etc. ( abureala cred ) , acu mi-am pus si pe spate rotunde de 16.5 tot de la GZ deocamdata sincer nu imi trebuie tub de bas ( poate pe viitor ), o sa revin cu poze noi .. ultimile modificarisigpicExperienta in asigurari de peste 5 ani.
Comment
-
cateva poze cu noile modificari vizibile pe timp de noapte, scuzati calitatea lor
DSCF1079.jpgDSCF1078.jpg
DSCF1067.jpgDSCF1069.jpg
DSCF1074.jpgDSCF1070.jpg
DSCF1071.jpg
o sa revin cu noi poze ...sigpicExperienta in asigurari de peste 5 ani.
Comment
-
stai putin, deci sa inteleg ca doar cele albastre deranjeaza ochiul organului? cele albe nu ? ma indoiesc , desi unele marci au ceva similar din fabrica, bine pe alb.. in fine daca o sa dau peste un organ capos si se leaga de ele poate atunci o sa le dau jos ( parca as fi singurul in lumea asta care are pe albastru )sigpicExperienta in asigurari de peste 5 ani.
Comment
-
Poze noi
DSCF1057.jpgDSCF1058.jpg
DSCF1059.jpgDSCF1060.jpg
DSCF1061.jpgDSCF1062.jpg
DSCF1063.jpgDSCF1065.jpg
DSCF1066.jpgDSCF1067.jpg
DSCF1068.jpgDSCF1069.jpg
maine daca ii vreme faina imi pun si autocolant pe stalpi .... is curios daca o sa dea bine, ramane de vazutsigpicExperienta in asigurari de peste 5 ani.
Comment
-
da , am si pe fata protectie solara 5% si pe spate 95% LLumar si pentru ca am pus si alarma tot la ei am primit gratis parasolarul
Originally posted by reptila View Postda , am si pe fata protectie solara 5% si pe spate 95% LLumar si pentru ca am pus si alarma tot la ei am primit gratis parasolarul
poate ma ajutati cu o sugestie sau o parere :
o sa imi pun autocolant pe stalpi si vreau sa va dati cu parerea daca ar arata fain sa imi pun si pe spate autocolant
poate ma ajutati cu o sugestie sau o parere :
o sa imi pun autocolant pe stalpi si vreau sa va dati cu parerea daca ar arata fain sa imi pun si pe spate autocolantsigpicExperienta in asigurari de peste 5 ani.
Comment
Comment