Apropo, arcurile pe cand?
Tm 86 tam
Collapse
X
-
ceva de genu?
PS:eu zic sa nu ii pui deloc dungi..sau ceva de genuAttached Files
Comment
-
Originally posted by Logan 4 ever View PostApropo, arcurile pe cand?
pfffuai ma omori cu arcurile alea , ma nu stiu ce sa zic poate in alt viitor sau daca mi le fura pe astea stock , jantile asa mi le-am schimbat deoarece mi-au furat capacele si nu mi-a placut cum aratau fara ele
@MishuRS - pe toata portiunea de sus pui doar doua dungi una groasa si una subtire , si le lasi si pe cele de la portiere , uite un exemplu http://www.loganclub.ro/forum/vand_p...t17573p11.html
uitate la masina lu' b81ssg din lateral si la avatarsigpicExperienta in asigurari de peste 5 ani.
Comment
-
Originally posted by reptila View Postpfffuai ma omori cu arcurile alea , ma nu stiu ce sa zic poate in alt viitor sau daca mi le fura pe astea stock , jantile asa mi le-am schimbat deoarece mi-au furat capacele si nu mi-a placut cum aratau fara ele
Si apropo de dungi: Mai bine pui doar pe capota, plafon si portbagaj.sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
@B-63-XKN - cu un FUJIFILM S5700
ma gandesc la modelu ala cum e a lu' b81ssg ( cateva posturi mai sus ) doar ca pe negru...oricum ramane de vazut daca o sa fac aceasta schimbare ( sau fac doar pe portiere )sigpicExperienta in asigurari de peste 5 ani.
Comment
-
azi mi-am montat si eu filtru de polen, atasez cateva poze...
DSCF1091.jpgDSCF1092.jpg
ma asteptam sa folosesc catarul , dar se pare ca nu este nevoie, deoarece este prevazut cu un capac ( cata bafta )
DSCF1093.jpg
DSCF1095.jpg
DSCF1094.jpg
chiar nu era nevoie de montaj prin acest mod
DSCF1099.jpg
dupa montaj
DSCF1097.jpgDSCF1096.jpg
si bestia...
DSCF1101.jpg
... nu uitati sa puneti parfum ( dar nu asa mult ca mine )sigpicExperienta in asigurari de peste 5 ani.
Comment
-
Comment
-
Originally posted by RAD View Postdetali despre filtru ? cat ? unde ?
filtru simplu de hartie ( cred ), am dat pe el 49 lei, de la un magazin de piese auto.. alte detalii se vad in poze
@MarianS47 - ms fain , bafta si tie
[QUOTE=reptila;657526]filtru simplu de hartie ( cred ), am dat pe el 49 lei, de la un magazin de piese auto.. alte detalii se vad in pozesigpicExperienta in asigurari de peste 5 ani.
Comment
Comment