Manere cromate date jos,eventual calandru sau cum il numesc cei de la dacia,cromu din fata infoliat sau vopsit negru, tamburii vopsiti in negru,eu unul nu as pune in evidenta un minus al masinii,adica lipsa discurilor spate,paravanturile si aparatorile jos.O suspensie sport,sau macar un set de arcuri si totul e OK.Sper sa nu te superi,dar daca prezinti masina la My ride trebuie sa accepti si criticile.Uita'te cate masini sunt la my ride arata bestial,fata de cum erau inainte.Vezi KYS,HZP si mai sunt dar nu'mi vin in minte.Spor la treaba in continuare!
Tm 86 tam
Collapse
X
-
Ar arata super daca ar tine cont si de sugestiile altora care se mai pricep cat de cat, dar multi ce vad la altii fac si ei fara sa ia in considerare alte modificari ce ar trebui facute inainte.
Dungile LoganCup ar trebui sa vina pe o masina ca cireasa de pe tort, nu sa le pui doar asa sa fie si ele acolo!sigpic
Comment
-
poze din micul concediu, traseu Baile Herculane - Vf. Domogled - Baia de Arama- Portile de Fier I - Muntele Mic
DSCF1061.jpg DSCF1391.jpg
DSCF1392.jpg DSCF1394.jpg
DSCF1593.jpg DSCF1606.jpg
DSCF1130.jpg DSCF1128.jpg
DSCF1210.jpg DSCF1470.jpg
DSCF1537.jpg DSCF1601.jpg
DSCF1546.jpg DSCF1613.jpgsigpicExperienta in asigurari de peste 5 ani.
Comment
-
poze noi...
mici modificari aduse TAM-ului....
- leduri
- stikere
- stergatoare noi
- vopsit interior
ce parere aveti daca colantez negru mat ornametul cromat de la grila?
P1050363.JPG P1050364.JPG
P1050365.JPG P1050366.JPG
P1050367.JPG P1050368.JPG
P1050369.JPG P1050371.JPG
P1050372.JPG P1050374.JPG
P1050375.JPG P1050376.JPGLast edited by reptila; 17 March 2011, 15:25.sigpicExperienta in asigurari de peste 5 ani.
Comment
-
ti'sa luat vopseaua de pe bratele de la stergatoare cand ai dat panaramele alea de plastic jos?sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html
Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0
Comment
-
Originally posted by HOME-UCN View Postti'sa luat vopseaua de pe bratele de la stergatoare cand ai dat panaramele alea de plastic jos?
nu s-a dat vopseaua jos, erau lipite cu banda dublu adeziva si a ramas lipici....trebuie sa frec acuma pana il dau jos
Originally posted by Logan 4 ever View PostScapa de manerele cromate. Nu dau bine cu dungile CUPsigpicExperienta in asigurari de peste 5 ani.
Comment
-
-
da domnule , zgarie geamul daca il folosesti des si nu ai pus bine profilele alea in forma de U la cheder, nu se vede in poze sau poate gasesti una in care se vede, dar eu le-am lipit cu banda dublu adeziva pe chederul exterior ( cu ceva modificari la paravanturi ) sta foarte bine ...sigpicExperienta in asigurari de peste 5 ani.
Comment
-
la mine asta este problema ca nu mi-au dat suficiente cleme dinacela cu care se prinde paravantul si akum am niste probleme cand inchid geamul imi atinge de paravant sper sa gasesc clemele acelea sau in cel mai rau caz sa fac unele din tabla , am vazut ca ai vopsit si in interior niste elemente de plastic , ce ai folosit ?
Comment
Comment