Nt-75-urs

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

astazi am definitivat si luminile rosii de pe usi....
    Lampile folosite sunt de Audi A4
    Cam asta a iesit...
    Attached Files

Comment

imi place cum arata. bravo!
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Super finute becurile de pe usi...de unde le-ai legat?
        sigpic

Comment

Mersi pentru feedback.
          Pai plusul l-am luat de la plafoniera pentru usile fata iar pentru usile spate de la lampa din portbagaj. Minusul este luat de la contactele fiecarei usi, pentru a se stinge fiecare independent cand inchid usile.

Comment

a iesit foarte tare frate..! bv !
            da-mi un pm si zi-mi cum ai montat peculetzele rosii pe usi si becurile de pe stalpii din spate !
            ms mult
            http://www.facebook.com/groups/posesoriLogan/

Comment

superb! ledurile imi plac la nebunie, felicitari!
              lipsa text

Comment

mersi baieti,

Comment

Frt reusita masina.Culoarea in schimb nu`mi place, trage aspectul in jos.Modificarile facute de tine de exceptie,chiar imi plac si sunt lucrate cu cap.
                  Satisfac blonde pe gume Turbo.

Comment

Frumos ursuletul tau imi place ceea ce i-ai facut! E facut cu bun gust! Ceva la motor nu te-ai gandit? Bafta in continuare la modificari!

Comment

intr-adevar culoarea nu e ceea ce am vrut eu, e pretentioasa
                      La motor nu m-am gandit inca ...vad ca ma satisface asa stock . inschimb ii dau insa ceea ce e mai bun...benzina +ulei de calitate.

Comment

Frumos golan.Nu ii pui si partea centrala la bara fata,ca parca e neterminata.Becurile de la usi sunt mortale.Felicitari!

Comment

ba o sa i-o pun si partea centrala, dar sa se mai ieftineasca ...parca nu as da 150 lei pe 50 cm de plastic . Mersi

Comment

De cate ori am trecut pe langa tine in trafic am zis ca o sa te caut la sectiunea My Ride. Azi am facut chestia asta ca sa-ti spun ca-ti admir masinuta de cate ori o vad prin oras. O masina frumoasa, ingrijita si modificata cu gust. Sa te duca multi km fara incidente.
                            My ride

Comment

multumesc , poate anu asta ne vedem si noi sa mai vedem golanurile cum mai arata.

Comment

de ce nu bagi chit intre coltare? si-ti faci ce model vrei tu
                                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google