o gramada de lumini... practic. Da a2a lampa functioneaza independent de prima, daca este actionata manual....nu?
Nt-75-urs
Collapse
X
-
Ce marca e telescopul pe care l-ai montat la portbagaj. Cat te-a costat? Flambeaza capota spate cand sta inchisa?sigpic
Comment
-
astazi masinuta a primit si mult asteptatele "coltare" pentru bara fata , cele din kitul de tuning original Dacia.
Comment
-
@ danni , coltarele nu sunt lipite ci se monteaza cu 3 suruburi. M-au costat 125 ron, traiasca netul
@ valeriuciprian, iau in considerare parerea ta si promit sa fac o poza dupa ce o spal, si sa-mi faci o idee.
@ SanduGolanu, sigur ca poti lua separat piesele. Dar nu cred ca vrei sa te duci la dealer, ca dai juma de salar pe el.
geo_ultras , sincer imi place mai mult cu acel bandou negru, plus ca nu se zgarie vopseaua la eventualele manevre facute de altii prin preajma
Mersi tuturor.
Comment
-
mike26ro am o intrebare gaura pentru a 2-a plafoniera ii pe bombatura aia sau dupa ? ca nu prea inteleg din poza .... multumesc (plafoniera ii tot de logan?)Attached FilesLast edited by razva22ar; 8 January 2010, 23:42.
Comment
Comment