Nt-75-urs

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

o gramada de lumini... practic. Da a2a lampa functioneaza independent de prima, daca este actionata manual....nu?
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

da functioneaza exact ca prima.

Comment

Ce marca e telescopul pe care l-ai montat la portbagaj. Cat te-a costat? Flambeaza capota spate cand sta inchisa?
        sigpic

Comment

telescopil e made in china . este de mobila. de 100N.
          Nu are cum sa flambeze capota pentru ca e foarte slab. in impingi cu mana.

Comment

astazi masinuta a primit si mult asteptatele "coltare" pentru bara fata , cele din kitul de tuning original Dacia.
            Attached Files

Comment

cu ce ai lipiti colturile?si cat teau costat

Comment

Frumos frumos......Nu era mai bine si bara aeea vopsita complet?!

Comment

Mike imi pace cum arata...
                  Eu asa da jos cromul de pe bara fata...sau l-as imbraca in autocolant negru mat sau in culoarea caroseriei...daca vrei sa vezi cum arata fa o poza din fata si o modific
                  sigpic

Comment

frumos da pe masina si o intrebare, difuzorul daca asi vrea s-a il iau se poate si singur s-a tot chitul... multam frumos si bafta omule
                    stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

chiar asa, de ce nu vopsesti barile in totalitate :-w
                      in rest frumos, subtil si cu bun gust, ai grija de ea si bafta pe viitor

Comment

@ danni , coltarele nu sunt lipite ci se monteaza cu 3 suruburi. M-au costat 125 ron, traiasca netul
                        @ valeriuciprian, iau in considerare parerea ta si promit sa fac o poza dupa ce o spal, si sa-mi faci o idee.
                        @ SanduGolanu, sigur ca poti lua separat piesele. Dar nu cred ca vrei sa te duci la dealer, ca dai juma de salar pe el.
                        geo_ultras , sincer imi place mai mult cu acel bandou negru, plus ca nu se zgarie vopseaua la eventualele manevre facute de altii prin preajma

Mersi tuturor.

Comment

mike26ro am o intrebare gaura pentru a 2-a plafoniera ii pe bombatura aia sau dupa ? ca nu prea inteleg din poza .... multumesc (plafoniera ii tot de logan?)
                          Attached Files
                          Last edited by razva22ar; 8 January 2010, 23:42.

Comment

Plafoniera tot de logan este.Ea este asezata dupa bombatura aeea.....exact pe partea inclinata ce vine spre spate,astfel ca sa incapa acolo, din cauza spatiului mic dintre capitonaj si cupola.

Comment

multumesc foarte frumos

Comment

mersi Cristi, oricum se poate pune foarte aproape de centrul "bombaturii" ca este spatiu destul.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google