Logan Verde Militar Mat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca acum am ajuns la capitolul "imperfectiuni" bag si eu una: Scoate interiorul si o sa se vada mult alb.
    P.S.: Chiar conteaza ca se mai vede alb in unele locuri? Masina e superba.
    sigpic
    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Super tare culoarea
      sigpic

Comment

deci e folie...atunci asteptam un pret la care s-a ridicat aceasta 'schimbare' (colantare)
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Arata bine masina chiar daca e folie cum se vede si in poze si e mai bine asa pentru ca nu sta apa foarte mult pe ea.

Pe vopseaua mata sta apa mult pentru ca e poroasa.

Oricum cand se plictiseste de culoare o da jos si pune alta.

Felicitari si succes in continuare.
          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Originala ideea
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

e frumoasa....
              se vede ca masina a fost alba inainte de infoliere pe poza nr 2..la pragul masinii...si poza nr 4 se vede culoarea alba de tabla pe langa difuzorul dreapta fata.
              tare curios sunt de pret
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

buna tuturor, si multumesc pentru laude.in primul rand vreu sa va spun ca este autocolant nu vopsea.colantarea am realizato personal in atelierul meu, si costul unei astfel de lucrari se ridica cam la 550 euro.acele parti albe de la praguri nu se pot colanta ca sunt izolate cu acel cauciuc si nu prinde bine colantul.grila fata o vopsesc negru mat.ca timp a durat 2 zile colantarea ca este putina migaleala.

Comment

si uite asa am aflat unde sa ne facem colante, esti pe forum de un an jumate si nu zici nimic.

Comment

@marton grigore.da intradevar sunt de un an jumate pe forum dar nu prea am asa mare activitate pe el.mai am 3 poze cu masina in timpul colantarii sa vedeti cate piese trebuie demontate...
                    Attached Files

Comment

Mi se pare o suma enorma 550 euro pentru un colant....la mine in craiova cu 800 ron maxim colantezi orice masina

Comment

550 EURO poate un vopsit.
                        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

acuma depinde si cu ce folie colantezi.daca este oracal 651 care este cea mai ieftina folie de pe piata intradevar iesi cu 800 lei.

Comment

Acum sincer nu stiu ce folie folosesc baieti dar nici sa dai pe o colantare 550 euro mai punei putin si o vopseai si erea alt ceva.....nu mai ramanea char nimic alb pe masina si nici pe la pasajele de la roti.

Comment

super interesanta ideea! Eu unul vad mai multe avantaje colantare vs vopsire.
                              1) dai jos colantul cand vrei si-ti faci altul
                              2) nu esit dezamagit de mana vopsitorului sau a vopselei
                              3) lipsa diferentelor de culoare
                              4) la vanzare, eu unul daca as vedea ca masina a fost revopsita complet primul gand ar fi ca a fost facuta pachet si refacuta
                              5) folia protejeaza chiar vopseaua

In legatura cu pretul pot spune ca e unul decent deoarece la cele 8 mil pe piata nu cred ca gasesti paleta de culori care sa-ti placa ( de aia nu vezi verde army pe toate strazile ) ca si-ar face toti si-n plus cred ca e diferenta mare de calitate intre ce a folosit colegul si cu ce se colanteaza taxiurile.

In plus, omul stie meserie ca , daca nu facea pozele in fata atelierului va lua mult mai mult sa va dati seama ca e colant!

Felicitari pentru munca depusa!!!

PS. nu vreau sa-mi sariti in cap..e doar parerea mea
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

De curiozitate,la talonul masinii se modifica ceva?
                                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google