If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca acum am ajuns la capitolul "imperfectiuni" bag si eu una: Scoate interiorul si o sa se vada mult alb.
P.S.: Chiar conteaza ca se mai vede alb in unele locuri? Masina e superba.
e frumoasa....
se vede ca masina a fost alba inainte de infoliere pe poza nr 2..la pragul masinii...si poza nr 4 se vede culoarea alba de tabla pe langa difuzorul dreapta fata.
tare curios sunt de pret
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
buna tuturor, si multumesc pentru laude.in primul rand vreu sa va spun ca este autocolant nu vopsea.colantarea am realizato personal in atelierul meu, si costul unei astfel de lucrari se ridica cam la 550 euro.acele parti albe de la praguri nu se pot colanta ca sunt izolate cu acel cauciuc si nu prinde bine colantul.grila fata o vopsesc negru mat.ca timp a durat 2 zile colantarea ca este putina migaleala.
@marton grigore.da intradevar sunt de un an jumate pe forum dar nu prea am asa mare activitate pe el.mai am 3 poze cu masina in timpul colantarii sa vedeti cate piese trebuie demontate...
Acum sincer nu stiu ce folie folosesc baieti dar nici sa dai pe o colantare 550 euro mai punei putin si o vopseai si erea alt ceva.....nu mai ramanea char nimic alb pe masina si nici pe la pasajele de la roti.
super interesanta ideea! Eu unul vad mai multe avantaje colantare vs vopsire.
1) dai jos colantul cand vrei si-ti faci altul
2) nu esit dezamagit de mana vopsitorului sau a vopselei
3) lipsa diferentelor de culoare
4) la vanzare, eu unul daca as vedea ca masina a fost revopsita complet primul gand ar fi ca a fost facuta pachet si refacuta
5) folia protejeaza chiar vopseaua
In legatura cu pretul pot spune ca e unul decent deoarece la cele 8 mil pe piata nu cred ca gasesti paleta de culori care sa-ti placa ( de aia nu vezi verde army pe toate strazile ) ca si-ar face toti si-n plus cred ca e diferenta mare de calitate intre ce a folosit colegul si cu ce se colanteaza taxiurile.
In plus, omul stie meserie ca , daca nu facea pozele in fata atelierului va lua mult mai mult sa va dati seama ca e colant!
Felicitari pentru munca depusa!!!
PS. nu vreau sa-mi sariti in cap..e doar parerea mea
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment