Logan Verde Militar Mat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Deci eu cand am facut afirmatia stiam ce vorbesc nu este vorba despre colantu folosit la taxiuri ca ala e 3,4 mil eu vorbeam de colantare completa orice culore mata sau luceoasa...pun si 2 poze ca sa intelegeti despre ce vorbesc si de ce mi sa parut enorm suma data de proprietar..
    Attached Files

Comment

si mie se pare o suna enorma 550E(aprox 25mil)o vopseam de 2 ori in bani astia si cred ca viata vopselei este mult mai decat ce-a a autocolantului.
      Thejock3r:corect,il dai jos,dar mai dai 550e sa il pui la loc?eu nu cred ca e avantajos!mai ales sa ai un dusman
      frumoasa masina,frumoasa culoare,dar prea multi bani!
      Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Pipan..nu am comentat de pret prea mult ! am zis doar ca POATE o fi ceva diferenta intre compozitiile autocolantului folosit la 8 mil si cel de 550 euro .
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

@pipan: Nu te supara unde o vopseai de 2 ori? ca eu am avut vreo 8000 lei vopsitul complet.

E superba culoarea. sa ai grija de masina

Comment

frumos.dar mitraliera unde e?
            Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

80mil?................
              Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Colantul folosit la taxiuri,e mai ieftin ca nu are zvaruski ca asta;aceeasi marie cu aceeasi palarie,frumos a iesit,dar pretul colantului,daca asta este ii enorm.

Comment

felicitari Sandu,frumos a iesit,prima data am zis ca ti-ai luat alta masina

Comment

Meserie frateeee, mai Sandu nu te mai recunosteam pe strada....misto Loganul !!!
                    Deci cei din Deva, cine vrea colante sa vina in micul Dallas sa vada masina pe viu....scuze Sandu ca ti-am facut reclama.....mie cand imi schimbi colantul fata-spate ???
                    Frumoasa masina, succes in continuare si te asteptam la intalnirile LCDeva
                    Inca o data....arata beton masina, bravoooo
                    sigpic
                    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

azi am mai facut una alta la masina;am imbracat oglinzile,pragurile partea de jos si am vopsit grila si capacele la roti.
                      Attached Files

Comment

e incredibila masina ta...imi place culoarea asta mata de zici ca n-am mai vazut asa ceva. dar lamureste-ma si pe mine...550 euro doar colantarea? ce autocolant este de e asa 'ieftin'?
                        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Foarte tare ideea !!!! Eu o faceam negru mat ca toata lumea sau mai nou, gri mat
                          Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

foarte tare frate , in caz ca faci vreo masina negru mat (de preferat logan) asteptam poze !

Comment

Negru mat este mai cool
                              sigpic
                              Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Masina arata fenomenal ! Din poze nu stiu cat iti poti da seama , dar eu am avut ocazia sa inspectez masina in amanunt . E superba si chiar mai mult !
                                sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/hd_66_aly-t18341.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google