Logan Verde Militar Mat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Negru mat si gri mat are toata lumea... Cel putin negru mat...
    Oricum e o culoare super! Bravo omule !
    sigpic

Comment

a trebuit sa schimbi talonul nu?

Comment

Nu a schimbat talonul, este cunoscut si merge asa
        sigpic
        Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

da talonul se schimba

Comment

interesanta culoarea.
            arata bine mai ales cu negrul acela de pe capace
            http://www.loganclub.ro/forum/loganu...am-t11058.html

Comment

PrietenCuTine .....toata lumea are negru mat si gri mat ? te rog sa imi arati si mie ! rar daca am vazut un bmw negru mat si un singur logan negru mat ! Din cate vad esti din Ramnicu Valcea.. frumusel oras ! dar nu se compara cu alte orase mari in care ai sansa sa vezi foarte multe ...! Intr-adevar is masini cu culori mate ...dar is foarte putine !

eu zic ca anonimboy are dreptate in leg cu colantarea ! ii prea scumpa ! eu stiu service-uri profesionale care pun colant pe orice masina ! si nu orice colant ! colant care dupa inlaturare nu lasa urme pe vopsea si nici nu inlatura nuanta vopselei ! am vazut un 760i facut ngru mat ...si un porsche cheyenne gemballa care avea colant portocaliu mat pe capota , plafon si porbagaj ! si preturile la o astfel de colantare nu is asa mari ! pt plafon , capota si porbagaj is in jur de 3 mil !si depinde de culoare desigur ! pretu poate urca

sandudeva faina masina ! o iesit frumos ! Intreb din curiozitate : daca cumva o sa zgarii sau Doamne fereste (batem in lemn ) o sa ai un accident ...o sa poti sa refaci lucrarea ? sa o refaci in asa fel incat sa respecti continuitatea liniilor ? intreb doar !
              Last edited by TM80MAT; 17 December 2009, 19:15. Reason: Automerged Doublepost
              sigpic

Comment

e unicata , si arata bestial masinuta domnu` Sandu !
                sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/hd_66_aly-t18341.html

Comment

TM80MAT - asta e avantajul colantului. Avariezi ( doamne fereste ) te duci la service, se repara / inlocuiesc piesele indoite apoi se recolanteaza zonele afectate : rezultat ? nu exista diferente de culoare
                  PS. nu exista genul feminin la cuvantul unicat ( adica unicata) !

Sa auzim de bine!
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

salut tm 80 mat.de exemplu daca se zgarie sau se loveste ,ori se colanteaza toata piesa ori numai local.de exemplu azi dimineata ma lovit un baiat din spate si mi-a zgariat spoilerul spate.am duso frumusel in garaj si i-am schimbat o bucata de colant si totul este bine.va pun o poza cu o lucrare noua
                    Attached Files

Comment

sandudeva frumos proiect ! toata stima ! stii cum e : cand o faci cu mana ta ajungi sa apreciezi munca altora ! bafta in continuare !

Joker ( nu stiu cum te chema personal ) ma scuzi daca folosesc aceasta porecla ! Domnu sincer te apreciez pt ce ai facut de a lungul timpului cu masina ta ! E printre putinele care imi plac ! Meseriasii se cunosc ! stiu ca nu exista diferente de culoare ! ala e un mare avantaj fata de vopsire ! Deacord cu ce ai zis ! Numai bine ! Sa fii iubit !
                      Last edited by TM80MAT; 18 December 2009, 19:32. Reason: Automerged Doublepost
                      sigpic

Comment

Am avut ocazia să văd şi eu maşina la întâlnirea LC Deva de duminică. Chiar dacă vremea câinească de afară nu ne-a permis să studiem mai atent maşinuţa, un lucru este sigur. Este ceva aparte şi atrage atenţia!!! Felicitări domnu" Sandu şi te mai aşteptăm la întâlniri!!!

Comment

Salut..am analizat masina ta si ce pot spune este..Bravo..o idee originala care chiar nu le-a trecut multora prin minte,aici se vede si zicala.."ce e facut de mana mea e bine facut"...sa ai parte de ea si sa ai km multi fara incidente....numai bine...Sarbatori fericite!!
                          sigpic
                          "BRABUS" STYLE

Comment

Super masina ta...un logan unicat...
                            Buna treaba

Comment

Colantul pe audi este pus de tine?

Comment

multumesc tuturor pt laude si critici, si va urez un an nou cu multa sanatate si bucurii.@radu2008 da audi este colantat de mine

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google