Ag-27-ted

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ag-27-ted

pentru inceput salut toti membrii forumului.
    sunt membru al forumului de mai mult timp, dar acum m-am decis sa prezint si eu masina mea cu putinele modificari facute la ea (majoritatea ,,home made"). este un logan ambition din dec.2005. modificarile incep cu barile vopsite complet, colant stalpi, triple semnalizare alba, anvelope dunlop sp sport01 (am scapat de magnificile kormoran), insonorizare panouri, capitonaj portbagaj, deschidere electrica portbagaj, manere si aeratoare gri(gen prestige, dar vopsite de mine ca la carte(2-3 straturi primer si vopsea), spatiu depozitare, plafoniera megane, stop central frana pe leduri (facut de un prieten), lampa portbagaj tot cu leduri, satelit cd-player, nuca schimbator (modelul nou), de curand m-am jucat si cu niste colant imitatie de carbon (ca tot e ,,la moda) si am scapat de cromul ,,v-ului", becuri h4 hella.
    pe viitor sunt multe planuri , dar bugetul conteaza (crizaaa): primul lucru care mi-l doresc sunt niste arcuri einbach, schimbarea dimensiunii anvelopelor si normal si a jantelor (legal, ma zbat si caut in toate partile pt. omologarea lor), xenon, bara mcv( o am dar zace de vreo 2 luni (trebuie vopsita ca e albastru mineral), folie lumar omologata, remapare, o toba sport.
    in curand va veni si revizia de 60000 km, masina are acum 57000, pt care am achizitionat un set de placute de frana ferodo, dar ,,grosul" urmeaza a fi cumparat.
    de mult mi-am propus sa ajung la intalnirile locale, dar spre rusinea mea nu am reusit sa ajung.
    astept opinii , dar si critici
    Attached Files

superba masina ,ai culoarea mea si iti recomand , din poza
    Attached Files
    sigpic #

Comment

foarte frumoasa. Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km impreuna va doresc!
      Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

foarte frumoasa masina....te asteptam si pe la intalniri sa o vedem si noi live
        low....&.....slow

Comment

frumos,mai ales culoarea
          sigpic

Comment

multumesc pentru aprecieri
            am uitat sa precizez schimbarea parbrizului (era ciobit) cu unul cica ,,heliomat" (asa a spus vanzatorul/montatorul- era acelasi) , sa fiu sincer parca se inchide putin la culoare la lumina puternica a soarelui ziua - e mai odihnitor pe soare puternic la drum lung, avand si un mic parasolar, daca se privesc cu atentie pozele se vede.
            adaug si obturatoarele de praf, si cred ca maine ,,ne incaltam" de iarna, ca tot am vazut prima zapada acum cateva ore.
            Attached Files

Comment

Sa ai grija de Logan, cum il aranjezi (tunezi) asa il ai !!!...numai de bine s-auzim
              sigpic
              Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Frumoasa masina. Modificari subtile dar de mare efect. Foarte bine ca ai renuntat la crom. Bafta in continuare la modificari si ai grija de masina. Straduieste-te sa montezi bara aia de mcv. Vei schimba total aspectul masinii. In combinatie cu V-ul "carbonizat" va arata mult mai bine.

Comment

azi am facut itp-ul la masina ca pe 8 expira (duminica). am profitat de faptul ca am ajuns in service si am schimbat si sonda de marsarier (stateam cu ea in scrumiera de o luna si ceva).

Comment

salut . cel mai mult lmi plac barile vopsite ln culoarea masinii . cat te-a costat pentru ca vreau sa le vopsesc si eu . ln rest foarte frumoasa masina si foarte lngrijita . ma bucur cand vado asemenea masina pentru ca si eu sunt la fel de grijuliu cu masina mea. bafta

Comment

imi place mult de tot culoare si arata foarte frumos cu spoilerele vopsite sa te bucuri de ea si spor la treaba in continuare

Comment

ms danny, ms zec. nu mai stiu cat a costat vopsitul barilor, dar poti intreba la orice service pt un pret informativ

Comment

bine ai venit la 'my ride' si felicitari, masina pare ingrijita !

cred ca ar da bine grila vopsita complet in culoarea masinii ( partile negre de sub crom ).

bun venit in clubul loganistilor visinii :P

Comment

ms playmo, dar grila e vopsita in totalitate

Comment

sal frumoasa masina sa o stapanesti sanatos ,cat a costat parbrizul ca si eu al am spart,si unde lai schimbat,si obturatoarele alea de unde leai luat si cat au costat,bafta in continuare.
                              sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google