salutare frumoasa si curata, conteaza mult modificari simple si de bun gust bafta in continuare
Ag-27-ted
Collapse
X
-
Din cate stiu eu, nu mai este nevoie sa te zbati pentru modificarea legala a dimensiunilor jantelor si anvelopelor, deoarece in noul model de certificat de inmatriculare nu mai sunt trecute. Sper sa nu ma insel...Sa continui cu modificarile aduse masinii fiindca esti pe drumul bun!
Comment
-
Frumoasa masina. Modificari subtile dar de mare efect. Foarte bine ca ai renuntat la crom ( recunosc ca eu am fost un fan al cromului ,dar cu timpu' a picat si la mine)Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
si inca ceva negru, putin dar totusi vizibil, si ,,ghetute" de iarna (cam galagioase ce-i drept), acu chiar astept zapada...
Comment
-
de curand am reusit sa trec in carte anvelopele 205/55/16, deci jantele de aliaj care le-am avut pe masina sunt de vanzare la bursa pentru cine e interesat.Attached Files
Comment
-
la rar a ramas un dosar in care exista o hartie de la ,,dacia homologation", acum sunt ,,in regula" 100%,
doresc sa se incheie discutia despre omologarea anvelopelor, pt mai multe detalii intrebati la rar, dara suparare...
[QUOTE=dany_av;474268]la rar a ramas un dosar in care exista o hartie de la ,,dacia homologation", acum sunt ,,in regula" 100%,
doresc sa se incheie discutia despre omologarea anvelopelor, pt mai multe detalii intrebati la rar, fara suparare...
Comment
-
primul post pe 2010. incep prin a spune ,,La multi ani!" tuturor persoanelor ce frecventeaza acest forum.
de curand am facut si eu o mica revizie la care am inlocuit vechile piese cu : placute frana ferodo, ulei (elf competition 5w30), filtru ulei, aer, si polen - care pana acum nu m-am incumetat sa il pun , cu toate ca am vazut multe poze/filmulete cu decuparea plasticului. totodata am incercat sa fac un badboy look de criza dintr-o pereche de pleoape obisnuite pe care le-am taiat, daca de prelungire nu sunt bani. pozele sunt informative, nu sunt asezate prea bine , zic eu, urmeaza sa le fixez.Last edited by dany_av; 5 January 2010, 14:22.
Comment
Comment