arata bine loganul tau...imi place culoarea
Ag-27-ted
Collapse
X
-
cum azi a iesit soarele putin, cateva ore am mesterit un spatiu de depozitare de ph2. se putea sa il tai si mai bine pe margini, dar o dreg eu cumva...Attached Files
Comment
-
frumoasa masina...sa te poarte sanatos!
unde ai imbracat elementele alea in folia de carbon (o denumire exacta a foliei?) si cat te-au costat! sunt interesat sa imbrac elementele de la grila...
Comment
-
xxxgeoxxx: poze nu am cu stopul, dar nu e greu de facut; in locul becului am pus o bucata de plasitic pe care am asezat 6 coloane a 4 leduri rosii la distanta egala (24 de leduri)
kalimera: 100cmX135cm costa 160 sau 180 ron , nu mai stiu exact. el are lipici pe spate, dar materialul e foarte casant (gros), trebuie incalzit mult, e destul de migalos de pus . te pot ajuta cu montatul , pt mai multe detalii astept pm de la tine
Comment
-
arata bine loganu ...dar nu arata bine cu pleopele alea
cand ai colantat "v-ul " si ornamentul acela de sus cromat ai demontat bara? sau se pot scoate fara sa demontezi bara?
Comment
-
multam fain ...imi place enorm consola centrala si exterioru
capacele de la difuzoare le-ai vopsit?
Comment
-
interesanta ideea...eu vroiam sa bag o placa o placa perforata in stop ca sa dea impresia de leduri ca la noua kia ceed, da n-aveam nici o idee cum sa fac...da cum ai gandit tu e si mai frumos mie mi place cum vine cu pleoapele aleasigpic
Comment
-
frumoasa masina dany....ingrijita si tot ce ai facut pana acum ai facut cu gust....simplu si frumos....imi place culoarea si app...cat te-a costat sa vopsesti bara de-a intregul si unde ai vopsit-o?D.....puteai sa vopsesti si oglinzile....si arata si mai frumos....oricum felicitari!
Comment
-
ms vyoangel, barile au cam 2 ani de cand sunt vopsite, nu mai stiu exact cat au costat dar au fost vopsite intr-un service dacia, iar oglinzile nu le-am vopsit deoarece as vrea sa pun de mcv, iar apoi ramaneam si cu astea daca erau vopsite, asa poate mai am o sansa sa le vand
Comment
Comment