Ph 76 Ycs

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Oglinzi electrice , bun... bravo
    sigpic

Comment

Electrice erau....dar erau model vechi...acum am ochii mai mari, vad mai bine

Cosmin m-a rezolvat cu mare dibacie Recomand cu incredere.

Respecte.

Vorba multa, saracia omului

Comment

Lista incepe sa se subtieze, masina se-ncarca, felicitari, bravo tie ! Incetul cu incetul prinde contur.
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

Merci merci, Eu4yas...

Lista ar fi fost mai mare...daca (,) conditiile ar fi fost altele....

Dar eu ma multumesc si cu atat...macar sa termin lista.
          Iti dai seama ca dupa ce o termin fac alta, nu?

Respecte.

Comment

Lovitura....

Intamplare azi, 04.03.2010
            In timp ce stateam eu la calculator pe forum aud o alarma cum suna....

Ma duc la geam si vad ca a mea suna....
            Ce vad in jur? O Dacie 1300 galbena facand manevre de intoarcere cu spatele... Rezultatul manevrelor e mai jos, in poze.

Cat credeti ca ar costa reparatia? Omul m-a lovit, a recunoscut si e dispus sa imi dea banii direct....sau asigurarea.

Loviti-ma
            Attached Files

Comment

Cel mai bine este ca sunt resurse si pasiune, sa stii ca ai dreptate, multe liste ar trebui la loganurile noastre .

Keep up the good work !!!
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

Salut.
                Nasol,i-mi pare rau de cele intamplate
                Cred ca se ajunge sa o faci pe asigurarea lui,si-ti schimbi ambele usi,parerea mea.
                Sau daca ai casco fao pe casco si te intelegi cu omul la vreo 5-6 mil sau mai mult.(dar nu cred ca vrea sa-ti dea atatia bani)Cel mai probabil i-ti va da asigurarea.
                Numai bine.
                Un Logan----YNG-----
                Numai bine.

Comment

Imi pare rau pentru incidentul asta, si pentru masina.....aseara era in regula si azi.... multi "destepti" la volan sunt in tara asta din pacate succes cu reparatia
                  sigpic

Comment

Casco - n-am....ca am preferat sa bag banii in imbunatatiri masina....
                    Omul e dispus sa imi dea cam 5 mil - din ce am simtit eu....

I-am zis oricum ca daca vrea poate sa vina cu mine si sa plateasca el....dar vedem ce-o fi.

Cel mai mult ma oftic ca s-a intamplat....ca de reparat se repara....sunt fiare. Insa abia imi adaugasem si eu la lista imbunatatirile, lucrurile placute....trebuia sa vina si una neplacuta....

Asta e.

Comment

Salut.
                      Incearca la dezmembrari poate gasesti 2 usi intacte si vopsite rosu pasion,saureparale pe acestea,cu toate ca nu e bine,vad acolo in poze niste gauri.
                      A rupt fata de usa
                      Numai bine.
                      Un Logan----YNG-----
                      Numai bine.

Comment

asigurarea direct daca nu ai casco....si te duci cu ea in service calumea si gata,faci masina!asta daca ti la ea:P

p.s. imi pare rau pentru eveniment!...si pe mina ma julit unu pe bara spate stanga...asta din poza de la avatar,trebuie revopsita!se intampla,conducem in bucuresti!

Comment

Augustine - e buna ideea cu dezmembrarile, si eu m-am gandit....am sa dau o fua sa vad la ce bani as putea lua ceva - macar ca ale mele la uzura.
                          PCH - H'aolo da ce tin la ea. Uneori mai mult decat trebuie. Din pacate chiar ma plang de aspectul aglomeratie si nesimtire soferi in Bucuresti. Se poate spune ca am avut chiar noroc ca timp 1 an si ceva, cu masina luata si folosita every-fking-day din a doua saptamana de posesie carnet am reusit sa rezist atat fara incidente "deformatoare". Totusi partea plina a paharului ar fi: sanatosi sa fim, ca masinile se repara, doar ca ne agita sufleteste la vreo faza de genul asta.

Salve tuturor!

Comment

parerea mea e sa te interesezi de un service bun si sa o faci pe rca lui

Comment

Are asigurare la EUROINS. Sa speram ca nu raman fara masina prea mult. Wish me good luck

Comment

good luck !! )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google