Ph 76 Ycs

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Imi pare rau de incident, nu ma pricep deloc cu asigurarile etc. bla bla... . Ce vreau sa zic, vechea ta oglinda de la sofer e pe masina mea.
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Eu zic sa incerci la asigurator...caci, sa dai bani din buzunar..sari din 1.000 roni
      Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

mai mult de 4 zile nu are de ce sa stea masina in service ( cu tot cu acceptul de plata). La sume mici orice firma da banu rpd ;)
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

aleXspeed: Oooo...sa fie cu noroc. Sa mai faci 200.000 de km cu ea pe masina.... Mie mi-a tinut oglinda aia numai noroc. Bine ca ai luat-o pe cea de pe partea cu soferul, ca cealalta avea o problema la sistemul de pliere....

cristi3775: Clar Cristi. Nu dau eu nici un ban, ce am innebunit? Maine ma duc cu "parintii tunsi" la domnii de la EuroIns....

Thejock3r: Asa sa fie Jockere, chiar mai putin daca ar fi dupa mine. Doua zile sa mi-o tina....ca sunt "addicted" de ea.

Doamne ajuta!

Vorba multa, saracia omului

Comment

Update cu accidentu'....

Ma dusei ieri la Euroins cu partea vinovata. Am dosar de dauna dar cica primesc raspunsul saptamana viitoare....

Sa vedem....

Comment

la euroins am avut yo casco....m-au tinut 2 sapt cu masina ~X(

Comment

Ba - sa vedem, poate nu m-o tine asa de mult....deocamdata astept verdictul. Poate ai fost tu un caz izolat

Numai bine!

Comment

sa speram :P
                  poate la rca merge mai bine...bafta si multi km
                  intretinuta masina am vazut-o pe viu
                  Last edited by vodka; 11 March 2010, 16:11.

Comment

Ma intereseaza, ai ceva ieftin si meserias? Vorbim si stabilim....

Comment

naspa rau tine-te de asiguratori sa iti inlocuiasca usa sofer ca la chit nu mai iese bafta
                      vopsitorie preturi bune

Comment

NU se inlocuieste, pentru ca nu e ranforsajul usii rupt...deci, nu mai visa-ti cai verzi pe pereti....si mai ales la asiguratorii de la EuroIns...care se stiu de rai platnici.

iulian...bafta multa, ca sigur ai nevoie. Vezi daca poti sa scoti banii de la ei, si sa iti faci reparatia unde vrei tu, cu bani cash, caci mai nou, se poarta acum, daca nu stiai. Ai de ales: faci masina in service, si astepti acceptul de plata, sau ii ceri asiguratorului banii inainte, in functie de evaluarea reparatiei intr-un service agreat de ei.
                        Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Depinde, Cristi, la cat imi evalueaza. Era unul inaintea mea si nu a fost de acord cu evaluarea....zicea ca nici suportul (un stiu ce dauna avea) nu face cat au estimat aia....

Daca imi dau 12 mil - eu sunt multumit Sa vedem...
                          Intre timp o sa merg la un atelier de tinichigerie sa vedem cat imi zice nenea de acolo ca imi ia daca vreau sa o fac... poate o fi mai putin...

Comment

lista ca lista...dar nu ne arati si noua poze cu ce ai modificat pana acum?
                            sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

Da chiar bre Iuliane, mai zi-ne ceva, ai rezolvat cu busitura ? Ai mai pus ceva pe ea ?
                              Lista ce mai face ?
                              9! 9! 9!
                              sigpic

Comment

Mai bajeti, v-as arata dar sunt suparat. Dupa busitura (care inca nu s-a rezolvat inca) am reusit sa stric cotul de plastic de alimentare cu benzina care intra in rampa de injectoare....l-am facut dar mi-a luat ceva energie...apoi azi am aflat ca trebuie sa imi schimb bascula stanga ca s-a spart nu stiu ce cauciuc....si ca am joc din casuta de directie si in plus nici acum nu sunt sigur ca termostatul schimbat acum o luna merge cum trebuie (am momente lungi cand am doua linii la apa)....ce sa va mai zic....sunt pist off deocamdata si imi taie din elan.

Am pregatite de montaj manerele exterioare rosii, primite de la YNG, mi-am montat insonorizantul de perete de foc....ceva ceva am mai facut la ea, dar pana nu rezolv cu busitura, pozele o fac de ras

Deci deodamdata va tin in suspans...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google