Sm 01 uli
Collapse
X
-
atita scoate.. poate cu motorina mai buna era mai mult dar asta este deocamdata e ok..
-
De ce doar 89.4 cp?
Inseamna ca ii vrajala ce zic astia cu remaparile care day 20 cai...
Leave a comment:
-
Originally posted by dodolorand View Postam traito si pe asta.. am revenit cu rezultatele promise 231 Nm si 89,4 cp...
Te invidiez pentru cuplul ala, intercoolerul si tubulatura si-au facut bpe deplin datoria.
Felicitari !!!
Leave a comment:
-
am traito si pe asta.. am revenit cu rezultatele promise 231 Nm si 89,4 cp...
Leave a comment:
-
sa vina fisaaaaaaa
Leave a comment:
-
merge foarte bine si pedala e foarte usoara ca si cind nu ai cablu la pedala...
Leave a comment:
-
cum merge cu noul ambreaj?...
admir motorul tau... a iesit foarte tare
Leave a comment:
-
Originally posted by soboBN View PostSpune-mi te rog, ecranul e cumparat sau l-ai facut tu negativ?
Eu am facut de mine si ziua nu vad mai nimic pe el, dar din fabrica negativ vine si totusi cred ca se vede ceva si vreau sa stiu daca e de la ecran sau nu. Cum se vede ziua pe ecran cu pozitiile aprinse?
Leave a comment:
-
Spune-mi te rog, ecranul e cumparat sau l-ai facut tu negativ?
Eu am facut de mine si ziua nu vad mai nimic pe el, dar din fabrica negativ vine si totusi cred ca se vede ceva si vreau sa stiu daca e de la ecran sau nu. Cum se vede ziua pe ecran cu pozitiile aprinse?
Leave a comment:
-
Originally posted by loloatevistul View PostLa ce fel de drum ai avut acest consum?
Leave a comment:
-
azi din nou la medic... internat pentru schimb de ambreaj...
Leave a comment:
-
toti aceei bani careu au fost investiti in aceasta masina se simte in consum, demn de un premiu oscar. hai norocAttached Files
Leave a comment:
Leave a comment: