Sunt curios cat sunt de eficiente.astept parerea ta dupa ce le vei monta si o sa circuli noaptea si pe ceata.
Sm 01 uli
Collapse
X
-
esti constient ca acele leduri sunt doar pt look ? ... si costa si foarte mult ..
Comment
-
Originally posted by 81fly View PostNu-i de ce Lori... oricand cu placere, sti ca si mie imi place sa piscalesc. Vezi ca prin 16-17 ajunge tubulatura de aer pt. pasagerii din spate. Vezi ce program iti faci pe weekendu ala, poate dai o mana de ajutor. :P
Originally posted by Dany_DNY View Postesti constient ca acele leduri sunt doar pt look ? ... si costa si foarte mult ..
Comment
-
am primit si eu un cadou frumos ieri..ma oprit domnu politist si mam simtit casi in scufita rosie...dece ai folie pe fata dece ai plafoniera neagra etc..in final mam ales cu talonu luat cu amenda de 200 ron de la 800 ron si cu 6 puncte bonus..luni la ora 8 sa ma prezint la RAR cu folia data jos sa mi se inapoieze talonu si cu un drum sa intraduc si plafonu negru in talon...Attached FilesLast edited by dodolorand; 11 February 2011, 11:50.
Comment
-
Cea de'a doua culoare parca trebuia sa depaseasca un anumit procent din suprafata totala a masinii pt. a fi trecuta in talon, parca 40%... nu stiu exact.
Daca tu ai doar plafonul alta culoare, asta nu cred ca'i un motiv pt. retinerea talonului.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
Comment