nu ma supar... mersi mult de VT..
Sm 01 uli
Collapse
X
-
un lucru ce nu imi place (mie personal) sunt cablurile de alimentare la statie... pune cabluri cum trebuie... sa nu ai neplacerea sa asculti muzica un pic mai "la blana" si sa constati ca se incalzesc...
si plus de asta daca nu sunt suficient de groase nici nu ajunge destul curent in statie ..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
Salut. In urma cu o saptamana...in timp ce plecam de la strandul din Baile Felix ti-am observat masina. Am fost si eu prin Oradea, se pare, in aceeasi perioada in care ai fost si tu pe acolo. I-am facut cateva poze masinii....foarte frumoasa! Dar imi pare rau ca nu te-am intalnit pe acolo sa stam de vorba si sa ne cunoastem. Sper sa nu te superi pentru pozeUrcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
Originally posted by retro 590 View PostSalut. In urma cu o saptamana...in timp ce plecam de la strandul din Baile Felix ti-am observat masina. Am fost si eu prin Oradea, se pare, in aceeasi perioada in care ai fost si tu pe acolo. I-am facut cateva poze masinii....foarte frumoasa! Dar imi pare rau ca nu te-am intalnit pe acolo sa stam de vorba si sa ne cunoastem. Sper sa nu te superi pentru poze
Comment
-
azi mia cedat doba la masina mi sa desprins ce va metal de pe interior asa ca lam golit toata toba ce avea in el....Attached FilesLast edited by dodolorand; 18 July 2011, 10:17.
Comment
-
Comment