Frumoasa masina si facuta cu bun gust .. Un BIG LIKE de la mine !! xD
Sm 01 uli
Collapse
X
-
-
si da-i si freaca ..sunt sigur ca a meritat tot efortul.un sfat pt jante ca am vazut ca vrei sa iasa bine.da cauciucu jos si poliseaza si aranjeaza buza fara cauciuc si vei fii multumit.iti zic din experienta.si cu cleanu sau carasu ...fiecare face cum vrea.e ok fara bandouri si iale ,pot spune suficient.sa nu exagerezi cu cleanu ,pastravu la kyt-ul tau.sa o stapanesti sanatos si fara incidente.a si cand o sa fie cash daac poti sa o mai lasi olea.in rest ..respect[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
-
bitza_bik: mersi de aprecieri nu mai am aprente pe degete pe cand am terminat jantele dar a meritat tot efortul depus cu toate astea am pus punct pe I asta a fost ultima modificare adusa la masina,jantele le voi mai retusa cand voi schimba caciucurile de pe ele si voi putea scoate si valvele de unflat, din pacate mai jos de atita nu prea pot so las pentru ca e fix bine la ce drumuri sunt la satu mare..
xplood: mersi mult
Comment
-
Originally posted by CataFOF View Postda cine esti ma tu sa dai minusuri ? faci parte din vreo organizatie ceva ?
gata , toate loganurile trebuie sa fie clean , cat mai clean...
forum public,trebuie sa zicem:
1-pentru un DCi nu sunt "must have" prizele de aer in capota!!! (daca lui ii plac,asta conteaza).
2-fac parte din categoria de oameni care s-au implicat personal in modificarea loganului propriu,nu l-am dus la X/Y si l-am lasat acolo,m-am implicat cat timp masina a fost in lucru,acelasi lucru il face si initiatorul topicului si asta este motivul postului meu!
3-parerea era pur constructiva pentru praguri,pentru ca daca tot a plecat pe un stil, scapa de pragurile acelea subtiri si iesea mai frumos!Last edited by matheo66c; 14 May 2012, 23:25.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by dodolorand View Postconteaza sa-mi placa mie... si odata ce am fost premiat legal pentru exterioru masini....sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
pragurile si capota, c'am strica tot peisajul !
Comment
-
Originally posted by dodolorand View Postpragurile le-am avut si pina acuma.. de ce acuma mi le reprosati???
Sunt pareri constructive,daca-ti plac bine,daca vrei sa incerci sa tii cont de sfaturile acestea iar este bine!!
In fond cum ai zis, TIE trebuie sa-ti placa
Spor Dodosigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by matheo66c View PostPentru ca ai inceput sa lucrezi mai intens la masina
Sunt pareri constructive,daca-ti plac bine,daca vrei sa incerci sa tii cont de sfaturile acestea iar este bine!!
In fond cum ai zis, TIE trebuie sa-ti placa
Spor Dodo
Comment
Comment