HAHAHA! Multa bafta!
Sm 01 uli
Collapse
X
-
Salut Lorand,i-mi pare bine ca s-a rezolvat si sper din suflet sa nu mai ai parte de asemenea evenimente. In legatura cu inscriptia RENAULT F1, oare ne-au pus astia motoare de F1?
HAHAHA! Multa bafta!
-
da asa cum se vede si in poze ULI din nou pe strazi...operatia a fost inregula pacientul a rezistat pina la capat... dar trebe sa va spun ca acest motor are niste piese ciudate...
1.surubul cu care este prinsa chiuloasa de bloc la mine era de 8 si aici e de 14
2.roata dintata de la acxu cu came este reglabila.
3.pe chiuloasa este inscriptionat Renault F1.
mai multe detali si poze maine mai sunt mici finisari si e gata 100%...
totalul cu tot cu ulei,filtru+turbo in jur de 3500 ron pina in prezent..Originally posted by cosmin83 View PostCat te-a costat toata lucrarea,sper ca de acuma in colo sa schimbi numai in reprezentanta distributia ca sa beneficezi de garantie,cati mai multi km fara probleme.
Leave a comment:
-
Cat te-a costat toata lucrarea,sper ca de acuma in colo sa schimbi numai in reprezentanta distributia ca sa beneficezi de garantie,cati mai multi km fara probleme.
Leave a comment:
-
a mers sa isi schimbe uleiu pt ca a cam pierdut din el si era la minim
Leave a comment:
-
finally it's alive!!!!!!!!
Leave a comment:
-
Filtrele sunt preventive
Dodo bafta cu motorul.Trebuie sa vb si pt turbina mea
Leave a comment:
-
Bafta la reparatie, daca refaci motoru actual. Am observat un filtru de "benzina" teoretic, de ce l-ai fi pus acolo ? Preventiv..sau..din alt scop?Attached Files
Leave a comment:
-
asa cum nu lati mai vazut pe ULI..
Leave a comment:
-
blow off am de mult pe masina dar turbina a trecut printru upgrate pentru a baga mai mult debit de aer...
Leave a comment:

Leave a comment: