la cel de 85 are de umblat la RAR. mai bine pune de 70 si ii face un stage 2 pana la 95 cp.
Sm 01 uli
Collapse
X
-
Eh ciuc . Dodo , mai acu ceva luni cautam si eu "fugitiv" in ideea in care mi-ar pica injectoarele la al meu 1.5 85 si am gasisem un 1.5 90cp euro 5 cu 2500 de euro (masina completa , era lovita fata / spate , trebuia sa iti iei intercooler + radiatoare , in rest cutia motorul intacte si interiorul + airbagurile nu erau sarite ) sau poti sa il copiezi pe vgroza / gasisem golf 4 gti de uk cu volan pe dreapta cu 1500 de euro masina completa si din restul de piese iti recuperezi banutii .
Comment
-
andrei_mircea la audi A6 dupa 2007 cand ti se rupe distributia se blocheaza motorul,poti da dai la contact motorul nu se invarte,cand mi sa intamplat asta am mai dat la automat de vreo 10 ori si nu sa intamplat nimik,cei de la vervis asa or zis,or trecut deja doi ani si am facut cam 40000 km fara probleme.
Comment
-
Originally posted by adil View PostAsteptam o veste buna,sper din suflet sa ai noroc de ceva bun,e tot de 65?
Comment
-
frumos frumos frumos.......sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
Comment