Sm 01 uli

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bobi
    replied
    frumos iluminatul

Leave a comment:

• dodolorand
    replied
    de si e moda veche mie incan imi place..

Leave a comment:

• Alex_MIU
    replied
    O ardem underground...frumos .

Leave a comment:

• Bleahhh
    replied
    una de la mine
    Attached Files

Leave a comment:

• dodolorand
    replied
    in vizita la centrul de parbrize pilkington..pentru o vizibilitate mai buna schimbam parbrizul..
    Attached Files

Leave a comment:

• dodolorand
    replied
    Originally posted by B-64-MVP View Post
    Cat te-au dus furtunele racing cu insertie si de unde le-ai achizitionat mister?
    www.auto-moto-shop.ro si 4 bucati au fost 480 lei

Originally posted by DaniD View Post
    Ce de schimbari la masina ta Cum sta proiectul?
    destul de bine frinele sunt dementiale..a meritat tori bani investiti.. in momentul de fata ma lasat alternatorul..
    Last edited by dodolorand; 15 April 2013, 21:13. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• B-64-MVP
    replied
    Cat te-au dus furtunele racing cu insertie si de unde le-ai achizitionat mister?

Leave a comment:

• DaniD
    replied
    Ce de schimbari la masina ta Cum sta proiectul?

Leave a comment:

• dodolorand
    replied
    incet incet apar si piesele deocamdata discu de frana se amina pana vad ce rezolv cu jantele..
    Attached Files

Leave a comment:

• Alex_MIU
    replied
    Originally posted by dodolorand View Post
    ai dreptate am mai avut montate pentru 10 minute frane de van disc ventilat striat, etrieri mai mari si cand am vrut sa pun roata surpriza nu a incheput de etrier trebuia sa pun distantier de vreo 15-20 mm iesea prea afara janta asa ca ramin la pline striate si deocamdata zic ca va fi ok..
    Poti incerca niste etrieri de Clio cu discuri de 238mm ventilate,eu am avut pe masina mea inainte sa le pun pe cele de VAN iar ulterior le-am pus pe cealanta masina la care am jante Wolfrace cu ET destul de mare.

Leave a comment:

• rudy_grf
    replied
    Parca Fane_Clk are jante ATS , pe MCV-ul lui, dar nu mai retin are si distantiere?

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    S-ar putea sa incapa pe etrierul de 16v, care e putin mai mic. Si cu acela, ai ventilate de 259mm. Incearca un etrier sau pune janta pe un MCV sa incerci.

Spor la ce ti-ai propus!

Leave a comment:

• dodolorand
    replied
    Originally posted by iamagi View Post
    Matheo, s-ar putea sa aiba probleme cu jantele apoi. La CUP-uri trebuie distantier pe franele de VAN altfel nu intra. Pe franele de 16v nu au fost probleme.
    ai dreptate am mai avut montate pentru 10 minute frane de van disc ventilat striat, etrieri mai mari si cand am vrut sa pun roata surpriza nu a incheput de etrier trebuia sa pun distantier de vreo 15-20 mm iesea prea afara janta asa ca ramin la pline striate si deocamdata zic ca va fi ok..

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    Matheo, s-ar putea sa aiba probleme cu jantele apoi. La CUP-uri trebuie distantier pe franele de VAN altfel nu intra. Pe franele de 16v nu au fost probleme.

Leave a comment:

• spark88
    replied
    Hei tu ai castigat cumva la loto?
    Imi place entuziasmul cu care te implici in modificarea masinii.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google