Sm 01 uli
Collapse
X
-
in vizita la centrul de parbrize pilkington..pentru o vizibilitate mai buna schimbam parbrizul..
Leave a comment:
-
Originally posted by B-64-MVP View PostCat te-au dus furtunele racing cu insertie si de unde le-ai achizitionat mister?
Originally posted by DaniD View PostCe de schimbari la masina taCum sta proiectul?
Leave a comment:
-
Cat te-au dus furtunele racing cu insertie si de unde le-ai achizitionat mister?
Leave a comment:
-
incet incet apar si piesele deocamdata discu de frana se amina pana vad ce rezolv cu jantele..Attached Files
Leave a comment:
-
Originally posted by dodolorand View Postai dreptate am mai avut montate pentru 10 minute frane de van disc ventilat striat, etrieri mai mari si cand am vrut sa pun roata surpriza nu a incheput de etrier trebuia sa pun distantier de vreo 15-20 mm iesea prea afara janta asa ca ramin la pline striate si deocamdata zic ca va fi ok..
Leave a comment:
-
Parca Fane_Clk are jante ATS , pe MCV-ul lui, dar nu mai retin are si distantiere?
Leave a comment:
-
S-ar putea sa incapa pe etrierul de 16v, care e putin mai mic. Si cu acela, ai ventilate de 259mm. Incearca un etrier sau pune janta pe un MCV sa incerci.
Spor la ce ti-ai propus!
Leave a comment:
-
Originally posted by iamagi View PostMatheo, s-ar putea sa aiba probleme cu jantele apoi. La CUP-uri trebuie distantier pe franele de VAN altfel nu intra. Pe franele de 16v nu au fost probleme.
Leave a comment:
-
Matheo, s-ar putea sa aiba probleme cu jantele apoi. La CUP-uri trebuie distantier pe franele de VAN altfel nu intra. Pe franele de 16v nu au fost probleme.
Leave a comment:
-
Hei tu ai castigat cumva la loto?
Imi place entuziasmul cu care te implici in modificarea masinii.
Leave a comment:
Leave a comment: