Sm 01 uli

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BV dodo ... felicitari borish :-) ....astept sa vad si eu capota noua .. ca nu te-am vazut de ceva vreme prin cartier ...

Comment

• super capota e ceva nou

Comment

• Felicitari

Comment

• iar bei fara mine mei! felicitari

Comment

• va multumesc mult...
            sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• Felicitari dodo
              sigpic
              Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Da o intalnire cand mai organizezi colegu?
                Felicitari pentru realizari!

Comment

• Bravo Dodo, ma faci mandru cand aud cat poate Kicker-ul, nu credeam ca poate chiar atat cu o statie de 300 w !!! Si felicitari bineinteles pentru premiu !!!
                  sigpic
                  The MVP

Comment

• Originally posted by B-64-MVP View Post
                    Bravo Dodo, ma faci mandru cand aud cat poate Kicker-ul, nu credeam ca poate chiar atat cu o statie de 300 w !!! Si felicitari bineinteles pentru premiu !!!
                    rezultatul de 142,2 DB lam realizat cu un amplif. kicker model ZX750.1 de 750 wati nu stiu cat scoate cu un amplif de 300 rms.. mersi de apreciere

Comment

• Originally posted by dodolorand View Post
                      ieri am avut o zi plin de emoti.. rezultatul tuning show-ului...

Locu 3 Exterior Franta..si 142,2 DB la spl foarte multumit..
                      Felicitari!!!
                      sigpicFast&Furious
                      Team CSR
                      Logan Club CLUJ

Comment

• uite asa a mai inceput un proiect nou... eliminare bandouri,eliminare antena, usa rezervor facut clean si vopsirea totala a masini sa nu fie de 10 nuante....
                        Attached Files

Comment

• Frumos nenea. Asta cu sudatul bandourilor chiar nu am mai vazut-o pana acum . Nu o sa fie mai greu de finisat acum??

Comment

• Felicitari ,vad ca te ai apucat serios de treaba , schimbi culoarea sau ramane aceiasi ?
                            Sa ai spor si asteptam poze cu evolutia lucrarii !!!

Comment

• aoleu ...

nu vreau sa fiu carcotas dar daca nu faci treaba buna acolo unde ai sudat o sa ai probleme mai tarziu ...

nu ai gasit pe nimeni cu fibra?

Comment

• salutare!!!mult spor iti doresc..o intrebare..cum ai reusit sa prinzi capacelele la jante dupa ce ai marit gaura??..
                                sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google