eu zic sa raspunda cineva care il are montat de ceva vreme si ca ce a simtit de cand o are montata, deocamdata am zero km cu ea...eu zic ca daca lau fabricat rau nu face...
Sm 01 uli
Collapse
X
-
Ok,astept un raspuns de la cineva care il are de ceva vreme...multumesc
Comment
-
Originally posted by danielriz View Postafecteaza ceva daca e montata,pivoti,bucsi,capete bara etc?
Comment
-
-
Bara este buna si mult mai eficienta pentru masinile cu garda mai joasa.Pentru o masina stock , nu stiu daca ajuta asa mult.
La un moment dat erau si discutii legate de faptul ca daca te loveste cineva in dreapta o sa ti se strambe si partea stanga , sau invers ,dar cat de tare sa te loveasca cineva pentru a stramba oala amortizorului.Fara Semnatura.
Comment
-
Originally posted by lau911 View PostE o bara de rigidizare a oalelor , ofera o stabilitate sporita pe viraje si schimbari de directie
http://www.rensit.ro/tuning/37/bara-...strut-bar.html
Comment
-
am si eu asa ceva de ceva timp..recomand cu incredere dupa montarea arcurilor sport..masina mult mai inchegata,mult mai stabila,cu un raspuns foarte bun la schimbarea brusca a directiei ,face treaba buna cu inca o bara de rigidizare intre amortizoarele spate....distractie placutasigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
Una peste alta este utila si din cate am inteles pe aici ,recomandata.Multumesc
Comment
-
Comment
-
din pacate fisa nu este incan... doar softul este gata.. care este foarte bine facute si se simte la maxim.. pe dyno nu mau lasat sa urc din cauza vremi de afara miua zis ca masina uda nu are voie sa intre pe role.. asa ca sa aminat pina se usca pe afara mi-au promis ca ori cand pot sa vin mil fac chiar si in weekend desi nu lucreaza sambata si duminica...
Comment
-
Eu nu am arcuri sport pe masina,deci nu are rost sa pun barile de rigidizare fata+spate...nu?Dodo;orad imi place ce ai facut la masina ,bravo...sunt invidios)
Cred ca ar fi bine sa ne spui toate modificarile aduse masinii tale la motor si cat te-au costat...si cat de mult au imbunatatit performantele masinii.Sporuri
Comment
Comment