If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Inseamna ca ii vrajala ce zic astia cu remaparile care day 20 cai...
Si nu crezi ca este destul de la 65 Cp(teoretici calculati in baza unei formule)?
De aceea eu am zis tot timpul ca povestile sunt povesti si graficele Dino prezinta realitatea.
Si ori cum calculezi 89.4-65=24.4 deci mai mult de 20 cat zici tu........
Cuplul este bestial la Dodo si pentru asta il invidiez.................deocamdata.
Nu ai inteles Fast
Eu am zis ca are doar 24 de cai si a facut ceva pe la motor, iar astia promit din remapare 20. Eu am zis de astia cu remaparile ca la umfla
Nu ai inteles Fast
Eu am zis ca are doar 24 de cai si a facut ceva pe la motor, iar astia promit din remapare 20. Eu am zis de astia cu remaparile ca la umfla
Am inteles perfect si ca dovada uite ce am zis:
"De aceea eu am zis tot timpul ca povestile sunt povesti si graficele Dino prezinta realitatea."
Si nu uita inca o chestie nici remaparea nu trebuie facuta "la colt de strada" daca vrei rezultate.Cu siguranta daca face o remapare la o firma consacrata vei ave si rezultate.
Pai a schimbat si turbina ca sa poata sari mai mult de 24 de cai? Stiu ca are intercooler si tubulatura din ce am citit + softul acesta. Poate si cateva spire la wastegate. Mai mult n-are cat sa castige cu turbina normala.
Daca schimba turbina cu una mai mare vor fi rezultate muult mai bune. Acolo e frumos.
asta am zis si eu e bine sa veiz si sa vada lumea cu cate modificari aduse la masina ai cai astea si sa nu uitam este vorba de un logan de 65 de cp... si nu sunt sigur ca avea puterea asta din fabrica sunt convins ca avea mai putin de 65... asta mi-au spuso multi..
deocamdata punem pauza la motor pentru ca am opservat ca franele sunt putin cam slabe. asa ca mam pus pe treaba si am cautat niste discuri striate de la brembo max cu placute brembo si niste furtune cu interior de teflon cu camasa de inox de la goodridged lichid de frina de la Ate racing blue sper pe saptamina viitoare sa le vad montate..
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment