Salut,mai deci nu-mi vine sa cred,sa se rupa dupa doar 8000 km si in halul asta,i-mi pare foarte rau si sper din suflet sa rezolvi problema cat mai repede si cat mai ieftin.
Sm 01 uli
Collapse
X
-
recunosc kitul a fost original de fabrica cumparat din tara de la cineva cine e din mioveni si montat la dacia service..
am reusit sa gasec un alt motor nu complect doar de ce am nevoie la 1500 - 2000 ron si pina acuma este varianta cea mai buna .. da voi ramine tot la DCI.. nu ma dau batut..
Comment
-
Originally posted by PRESTIGE View Postdiesel-ist pana la moarte, ha? )
Spor la treaba!
Comment
-
Originally posted by dodolorand View Postrecunosc kitul a fost original de fabrica cumparat din tara de la cineva cine e din mioveni si montat la dacia service..
am reusit sa gasec un alt motor nu complect doar de ce am nevoie la 1500 - 2000 ron si pina acuma este varianta cea mai buna .. da voi ramine tot la DCI.. nu ma dau batut..
si e trebuie sa fac distributia, si pana acum am "masurat" de sute de ori, si tot nu ma indur sa "tai". daca nu erau nesimtiti la preturi, de mult ma duceam la dacoserv sau alta reprezentanta. nu-mi vine sa glumesc cu asta.
Comment
-
nu stiu cum le e frica de Dumnezeu alora care vand asa ceva. ar trebui batuti bine.
parerea mea e ca, daca e de aici de pe forum, sa-i dai userul pe threadul cu calificative pentru vanzatori, ca sa nu mai planga si altcineva.
asa ar trebui sa faci.
Comment
-
Sa ii fie rusine!Dumnezeu e sus,cum tu o sa pierzi 2000+ron el o sa piarda inzecit suma asta.Daca tot ai luat in calcul sa schimbi motorul te-ai gandit la un dci de 85cp?
Comment
-
Pacat de motor ca ai investit multi bani,se mai intampla si la piese noi,eu la audi am schimbat distributia in servis cu piesele lor si dupa doua zile facand 100km sa rupt rola de intandere in mers,m-am dus la servis si m-ia achimbato pe garantie,am avut norocul ca nu sa intamplat nimik la motor,ar fi mai bine sa ii pui de 85.
Comment
-
cosmin83-> Daca s-a rupt rola de intindere e cam aceeasi chestie ca si cum s-ar rupe cureaua pt ca rola tine cureaua tensionata si odata ce a cedat, cureaua aia e ca o sfoara....si la ce forte sunt aplicate acolo tare m-as mira sa fi avut motoru "intreg"....dar na..
SCuze de offtopic.
Sfatul meu dodolorand - pune un motor de 85cp ;) O sa fie alta viata.!My turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
Originally posted by andrei_mircea View Postcosmin83-> Daca s-a rupt rola de intindere e cam aceeasi chestie ca si cum s-ar rupe cureaua pt ca rola tine cureaua tensionata si odata ce a cedat, cureaua aia e ca o sfoara....si la ce forte sunt aplicate acolo tare m-as mira sa fi avut motoru "intreg"....dar na..
SCuze de offtopic.
Sfatul meu dodolorand - pune un motor de 85cp ;) O sa fie alta viata.!
Comment
-
Imi pare rau pt ghinion.Daca ai posibilitate pune 85cp :d
Comment
Comment