nu am stiut ca ai luat-o la mana a doua nu ai spus astea mi-au sarit in ochi si am zis imi cer scuze nu tre sa te superi pe mine...bafta in continuare si hai sa o vedem vopsita
Sm 01 uli
Collapse
X
-
Originally posted by dodolorand View Postasta inca nu stiu poate un albastru subaru sau inca habar nu am.......
Comment
-
Originally posted by danny_finutzu View Postnu am stiut ca ai luat-o la mana a doua nu ai spus astea mi-au sarit in ochi si am zis imi cer scuze nu tre sa te superi pe mine...bafta in continuare si hai sa o vedem vopsita
Originally posted by bobodinvs View PostAi inele de centrare la jante?Daca nu,cum se comporta?
Comment
-
Originally posted by Logan 4 ever View PostCe modificare noua? Ati uitat sa informati organizatorul.
ARN & ULI
Comment
-
Poate e procesorul meu mai lent,dar eu tot nu am inteles.Ai ,pana la urma,inele de centrare la jante? Iar legat de comportament ,in functie de existenta inelelor de centrare,raspunsul tau trebuia sa se refere la vibratii,stabilitatea nu are treaba cu inelele , ci cu ecartamentul.
Comment
-
O mica intalnire...........
Comment
-
Poze spion cu progresul...........
Comment
-
Poi vad ca sa aflat cu ce imi petrec timpul liber.. ma-m apucat de vopsit barile de la masina,bandourile de pe usa,si oglinzile, pozele sunt facute de un spion pe nume Arnold (sparky) lui se pot multumi pozele facute fara el pozele nu se faceau numa la final iar eu ai pot multumi pentru ajutorul care mila acordat si pentru sprijin si sustinere.... mersi mult Sparky..Attached Files
Comment
-
dodolorand ..frumoasa masinutza ...sa o conduci sanatos si cu grija ! spor la investit ! citeste si tu cam vreo 30 -40 de threaduri de la my ride si mai imprumuta cateva idei si o sa o faci mai frumoasa ! bine ca esti ajutat ...spor la investit !sigpic
Comment
Comment