masina cum mai arata ?
Logan In Lucru
Collapse
X
-
Arata groaznic, nu vreau sa te superi dar parerea mea...ca iti bati joc de masina !!!
Comment
-
dc jicniti omul de munca lui si de ideile lui el a vrut sa fie ceva mai deosebit am vazut masina la brasov si imi place interiorul cu scaunele acelea faine culoare de pe plastice culoarea pailui asa loganu e facut cu idei propri bravo pune poze cu jantelevopsitorie preturi bune
Comment
-
* Sli_waz , esti cumva avocat ? Nu am jignit pe nimeni , doar ne-am exprimat parerile . Daca este genul de tuning care tie iti place poate altora nu le place...
Ps , mai bine ai folosi niste semne de punctuatie deoarece nu se intelege mai nimic , din ceea ce vrei sa transmiti .
Comment
-
Scuza-ma dar o masina trebuie sa arate bine la exterior si dupaia la interior.Nu se uita lumea sa vada ce ai tu prin masina,scaun de nu stiu de care ,sau in ce culori sunt vopsite plasticele.Bine omu face ce vrea sunt banii lui ,dar parerea mea ca arunca banii de pomana pe un rezultat care tinde spre 0 ! exterior ...la interior nu stiu cum arata .
Comment
-
sper ca e tot in lucru nu?pana la urma va fi finisat si vopsit bine...sperhttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
Comment