Logan In Lucru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

e bine daca are genti , ce firme ?
    sa vedem la treaba motorul ala si restul pana la primavara.

Comment

Motor de clio sport, 1.8 160 de ponei nu exista. Decat de 136, si nu este de clio sport.

Comment

@amg - nu stiu unde ai vazut tu ca l-am descurajat - doar am cerut mai multe detalii
        @KLU - ma bucur ca ai arcurile sport puse. e un prim pas important insa faza cu incepatorul in tuning e cam aiurea : daca nu esti incepator ce cauta aeratoarele la stergatoare si urma de glont pe portbagaj
        Tu ai facut bad-boy-ul cu pleoapele montate pe far??? hmm..
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

astept finalizarea...la cum arata in poze este........(stiti voi cuvantul potrivit) bafta multa
          sigpic
          http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

de o saptamana nu a mai postat userul b-21-klu... poate l-ati descurajat de tot... poate a terminat proiectul...
            sigpic

Comment

inca lucreaza pan la anu' termina si el
              sigpic
              http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

fratilor ce visati cu descurajarile ??? amg..prietencutine.. ori cumva cititi alt topic? nu de alta dar in asta chiar am cerut mai multe poze si s-a tot repetat ca asteptam produsul final : fara critici, mistouri..etc !! Asta inseamna ptr voi descurajare?? pfff
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

baieti va multumesc pt sfaturi saptamana vitoare il scot de la vopsit nu o sa montez barile pe el o sa circul fara bari am dat jos arcurile vopseaua e albastru marin la baza cu perla rosie si verde
                  iar pt cei care spun ca e un ....sper sa nu se super dar vb la finalul proiectului poze am facut dar nu mai gasesc cablul de date
                  iar pt cel ce a spus cu aerotoarele sa stii ca masina a fost inainte asa cu urme de gloante chestii si bad boy din cate stiu eu se face fara faruri dar masina pana la vopsit si pregatit trebuia sa o duc cu faruri stopuri in functiune ca daca te opreste mos craciun nu alergi tu dupa talon

Comment

pffff...lasa-ma sa ma exprim e bine insa ca ai inteles ca noi chiar suntem interesati de acest proiect dar e bine sa lamurim unele chestii :
                    1) in pozele postate nu prea se vede ai arcuri sport ( masina e destul de inalta)
                    2) capota se face dupa faruri ( pentru a vedea unde pica , sa nu se sparga farul cand inchizi capota si pentru a taia cum trebuie )- nu stiu cine ti-a zis ca se face fara faruri
                    3) in cazul in care la punctul 1 m-am inselat , de ce ai dat jos arcurile ?
                    4) consider ca am fi meritati toti poze mai multe , mai amanuntite..din anumite unghiuri !
                    5) astept cu interes finalizarea proiectului...
                    sigpic

Comment

Originally posted by b-21-klu View Post
                      va multumesc pt sfaturi dar sa stiti ca nu sunt un incepator in tuning masina are arcuri sport urmeaza o suspensie hidraulica un motor 1,8 de pe un clio sport care are 160 de cai masina o sa fie gata de joaca la primavara oricum va tin la curent si va multumesc pt sfaturi si are si genti masina
                      Nu vreau sa fiu carcotas, dar a mai incercat cineva sa schimbe motorul, si a lasat-o balta http://www.loganclub.ro/forum/transf...a_2-t9579.html Nu zic ca nu se poate dar trebuie finantare si multa meserie, si nu in fata blocului.Toate astea trebuiesc facute pe o masina, care apoi, nu o mai poti conduce, legal, pe strada.
                      LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

salut arcurile leam dat jos findca vreau sa iau altele findca aste sunt printre primele modele aparute si am gasit unele noi la pilot mult mai bune iar farurile nu le-am dato jos mam exprimat io gresit si ploapele nu le dau jos findca le vand cu tot cu faruri sunt lipite bine
                        Attached Files

Comment

din cate stiu eu..arcurile nu au termen de valablitate. In fine Mai ai mult de lucru la ea , de finisat si-n plus, daca tot te-ai chinuit sa faci eleronul ala mare , renunta la celalalt ( dupa parerea mea , portbagajul cu 2 eleroane e kitch total)
                          Sper sa ma insel ca masina va fi la final ara arcuri sport !
                          sigpic

Comment

Salut, care-s costurile de pana acum ? Bara spate cum va arata ? Ce vopsea ii dai ?

Eu unul iti tin pumnii, dar mai ai de lucru o gramada ...
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

spoilerul fata dupa parerea mea trebuia mai "lat" jos, iar gaurile din lateral sunt pt proiectoare?(cam mari totusi....)

Comment

salut o sa vin si yo azi la intalnire
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google