Logan In Lucru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Munca, munca si iar munca....succes
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Salut KLU. Imi pare bine ca am discutat azi la intalnire. Sincer, ma asteptam sa gasesc ceva mai cu bun gust dar prizele alea si pragurile din vitan nu-mi spun mare lucru. La bara spate ai facut un lucru interesant insa nu o sa fie la linie nici cu pragurile ( care o sa fie si mai joase) si nici cu bara fata care la fel e joasa! Jantele arata ok insa consider ca trebuia intai sa pui cauciucurile si arcurile sport si sa vezi daca nu cumva iti va atinge in aripi ( stiu ca au un J destul de mare ).
      Ce sa zic...astept sa o vad vopsita...

Numai bine!
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Bafta cu proiectul!!!
        Nu baga in seama pe toata lumea, multi vorbesc doar sa se dea importanti.Uita-te la masinile celor care scriu aiurea si o sa vezi ca sunt mult sub nivelul tau.Fa-ti masina cum iti place tie si filtreaza bine toate sfaturile inainte sa le folosesti.
        sigpicFast&Furious
        Team CSR
        Logan Club CLUJ

Comment

Asa este....Ie invidie peste tot.

Comment

cu bara din fata o sa ai o surpriza in felul in care ai lucrat cu fibra pe ea
            Logan by Renault Pure Blood
            Nothing beats Low Cost

Comment

ce stim noi..invidia asta...! mai ale ca vorbesc unii cu masinile stoc ;)
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

interesant proiect asteptam finalizarea,insa la spoileru fata ca idee ai putea sa faci ceva in genul pozei pe care am atasat-o ma refer la gura centrala m am gandit ca poate ti ar placea si un astfel de model sper sa nu fie cu suparare,multa bafta la proiect!
                Attached Files

Comment

Originally posted by Thejock3r View Post
                  ce stim noi..invidia asta...! mai ale ca vorbesc unii cu masinile stoc ;)
                  Plin de invidiosi aici maaa si aroganti pe deasupra.

Bafta in continuare domnu' cu proiectu', cu toate ca si eu inclin sa cred in vorbele spuse de Cristi68.

Succes!
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

rapid si furios , pe unde postezi pe la my ride , si vezi ca sunt pareri negative , o bagi paia cu "nu baga in seama ca vorbeste invidia" , alte cuvinte nu ai , sincer vorbesc.
                    fiecare isi da cu parerea , despre cum ii placa sau nu`i place lui(strict personala)
                    asa cum fac si eu acuma , prizele alea de pe capota si plafon sunt de tot rasul , mie UNU nu`mi plac , sa vedem bara spate si portbagajul montat , acolo imi place , dar sa vedem cum da pe masina , la fel ca si bara fata.

Comment

Originally posted by CataFOF View Post
                      rapid si furios , pe unde postezi pe la my ride , si vezi ca sunt pareri negative , o bagi paia cu "nu baga in seama ca vorbeste invidia" , alte cuvinte nu ai , sincer vorbesc.
                      fiecare isi da cu parerea , despre cum ii placa sau nu`i place lui(strict personala)
                      asa cum fac si eu acuma , prizele alea de pe capota si plafon sunt de tot rasul , mie UNU nu`mi plac , sa vedem bara spate si portbagajul montat , acolo imi place , dar sa vedem cum da pe masina , la fel ca si bara fata.
                      "Bafta cu proiectul!!!
                      Nu baga in seama pe toata lumea, multi vorbesc doar sa se dea importanti.Uita-te la masinile celor care scriu aiurea si o sa vezi ca sunt mult sub nivelul tau.Fa-ti masina cum iti place tie si filtreaza bine toate sfaturile inainte sa le folosesti."
                      Asta am scris eu si nu vad nici unde in ce am scris eu ce spui tu:" "nu baga in seama ca vorbeste invidia" .
                      Pacat ca unii printre care si tu de data asta sunteti ca si ziaristii stiti numai sa interpretati aiurea ce scriu altii.

Pentru proprietarul masinii inca o data:Bafta cu proiectul!!!
                      sigpicFast&Furious
                      Team CSR
                      Logan Club CLUJ

Comment

Un proiect intersant ...pot sa zic ...acum depinde cum va arata la final dupa vopsire...poate sa arate bine la fel cum poate sa arate rau in sensul ca va fi foarte incarcata masina...oricum e masina ta si daca iti place cum va iesi e ok ...asta e cel mai important
                        Off topic : @FastFurious - poate ca acum Fof-u a fost mai acid in replici dar toti stim ca esti un fel de avocat al forumului ...s-a vazut foarte bine pe alte threaduri ...
                        In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                        sigpic

Comment

Prizele de aer de pe capota si plafon nu au ce cauta pe masina
                          Iar nevoie de 2 eleroane nu ai

Sa vedem ce iese
                          Bafta ;)
                          fara linkuri externe in semnatura

Comment

Daca ne intalnim imi faci si mie spoilerul spate cum il ai tu?contra cost bine inteles.

Comment

mersi pt sfaturi fastfurios mai am putin si o scot de la vopsit si pentru cosmin prizele de aer au ce cauta pe masina 2 eleroane au ce cauta pe masina findca masina am facuto pe gustul meu si am bagat foarte multi bani pe criza asta

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google