asteptam sa vedem pozele cu ea, mai in detaliu
Logan In Lucru
Collapse
X
-
frumoasa culoare ! cam repezita lucrarea ! bandourile alea trebuiau un pic finisate inaingte sa fie vopsite !capota ii vopsita si pe dinauntru ? stalpii ? avand in vedere ca asi scos aceasta nunata din combinarea a 2 culori trebuia sa tii cont de unele lucruri : trebuia sa retii gramajul vopselei adaugate ca sa poti sa obtii pe viitor aceeasi nuanta !daca vroiai o vopsire completa trebuia scos blocu motor , scos tot afara din ea ! sa ramana numai metalul ! si dupa aceea sa o vopsesti ! nu o lua ca pe o critica ! ca pana la urma poti sa o revopsesti cand vrei ! sau sa o modifici cum vrei tu ca tu ai investit nu noi ! ideea e cum investesti !bafta in continuaresigpic
Comment
-
pentru 1800 ron, is curios cate straturi de vopsea a dat?
si daca tot tia luat 1800 macar sa fi dat tot jos de pe ea, si sa fi acoperit acolo compartimentul motor ca sigur s-au facut vapori acolo....
Culoarea e ok, de apreciat.
Mi se pare ca te-ai cam grabit...zic eu ca pe banii astia o vopseai mai profi
Comment
-
sal si la multi ani inca un set de poze dar nu e gata pregatita pentru identificarea culori
Comment
-
Salutare ,
Permite-mi sa-ti enumar cateva aspecte care zic eu , cantaresc mult, la finalul proiectului .
1. dupa cum ai zis la intalnire, ai mare nevoie de inca o mana de vopsea ptr a fi aceeasi nuanta peste tot . Daca ai reusi sa dai nunta masinii si nu a barilor ar fi perfect.
2. inainte de a o baga la vopsit , cauta , gaseste si plateste un baiat care sa-ti faca o finisare ca la carte a partilor customizate. La final , finisajele vor cantari enorm.
3. Referitor la vopsirea difuzorului spate , daca nenea vopsitorul nu stie/poate sa traseze niste linii curbe, perfecte , gaseste tu alt model de vopsire. E pacat sa vezi pe masina asemenea curbe...
Numai binesigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
un proiect interesant....se poate si mai bine cu finisajele (gen contur )...si renunta la un eleron .....parerea measigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
salut si la multi ani...m si eu o mica probleme cu alungirea capotei tale...din cate am vazut eu e facuta cu fibra si daca asa e o sa fii neplacut surprins cand se va crapa siasta destul de repede...in rest foarte ok culoarea intradevar foarte rara dar finisajele sunt putin cam slabe...BAFTA
Comment
-
dc crezi tu ca o sa crape? suntem foarte multi pe acest forum care avem bad boy din fibra si nu le-a crapat ...depinde si de calitatea manoperei...scz de off un mic truc la bad boy-ul din fibra..e sa iti puna fibra si pe interior..si inainte de a pune fibra pe tabla..sa o slefuiasca pana la tabla ..numai bine.....on: sper sa o vedem cat de curand cu jante si trantita..baftaLast edited by matheo66c; 3 January 2010, 19:33.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment