Salut de cateva zile incoace nu am avut ce face si am postat masina pe internet pe autovit la vanzare . care poate fi pretul corect al unui autoturism 1.6 mpi laureat 2005 cu 54000 pe bord foarte reali nu reali , al doilea propietar.toate ofertele facute de mine plus toate emailurile date la toti cei care vroiau variante auto indiferent de marca autoturismului lor mi-au facut pentru acest logan un pret apropiat de 3500 euro. la o combinatie cineva vroia sa dea un cielo din 1997 -180000 km ful option si ala pus la aproape 3000 euro putin negociabil . o alta varianta a fost un hyundai accent modelul vechi facut taxi cu 120.000 km si cu gpl si ala pus in vreo 3000 si ceva simai datea 3 -4 sute de euro pentru logan .
toata lumea dispretuieste loganul ca masina ca este proasta toata lumea depreciaza pretul unui logan dar in acelas timp toata lumea cauta un logan bun ca sa faca treaba cu el .este un paradox toata lumea vrea un logan ieftin pe moaca daca se poate dar bun fara km multi fara sa fi fost lovit si ........
toata lumea dispretuieste loganul ca masina ca este proasta toata lumea depreciaza pretul unui logan dar in acelas timp toata lumea cauta un logan bun ca sa faca treaba cu el .este un paradox toata lumea vrea un logan ieftin pe moaca daca se poate dar bun fara km multi fara sa fi fost lovit si ........
Comment