Salut,ma bucur ca iti place,preturile sunt pe prima paginala postul 7 gasesti toate detaliile acolo iar proiectoarele nu sunt reglate cum trebuie , exterioarele lumineaza prea sus si deja sunt destui care ma omoara cu flash-urile , o sa le reglez cat de curand...cat despre capota..nici mie nu prea imi mai place...o sa o fac de la nivelul farurilor cand o sa ma duc sa-i fac barile ....numai bine si sarbatori fericite
Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Fac un mic sondaj la ce varianta de prelungire sa raman...parerile voastre ma vor ajuta in luarea acestei decizi...varianta 1 sau 2.....eu trag spre 1...sper sa fie cea corecta..Jokere....abtine-tesigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Comment
-
salut matheo66c,
in niciun caz 2.... chiar arata urat ... nu te supara dar..
Comment
-
Originally posted by matheo66c View PostFac un mic sondaj la ce varianta de prelungire sa raman...parerile voastre ma vor ajuta in luarea acestei decizi...varianta 1 sau 2.....eu trag spre 1...sper sa fie cea corecta..Jokere....abtine-te
Comment
-
Originally posted by matheo66c View PostFac un mic sondaj la ce varianta de prelungire sa raman...parerile voastre ma vor ajuta in luarea acestei decizi...varianta 1 sau 2.....eu trag spre 1...sper sa fie cea corecta..Jokere....abtine-te
on: si mie imi place mai mult varianta 1
Comment
-
Varianta 1 e misto, dar varianta 2 este interesanta cu ce ai tu ca proiect. Abtinere, ma mai decid pana maine. Sau mai incolo, la ora asta...
Comment
Comment