If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012
Salut,ma bucur ca iti place,preturile sunt pe prima paginala postul 7 gasesti toate detaliile acolo iar proiectoarele nu sunt reglate cum trebuie , exterioarele lumineaza prea sus si deja sunt destui care ma omoara cu flash-urile , o sa le reglez cat de curand...cat despre capota..nici mie nu prea imi mai place...o sa o fac de la nivelul farurilor cand o sa ma duc sa-i fac barile ....numai bine si sarbatori fericite
Last edited by matheo66c; 29 December 2009, 15:32.
Fac un mic sondaj la ce varianta de prelungire sa raman...parerile voastre ma vor ajuta in luarea acestei decizi...varianta 1 sau 2.....eu trag spre 1...sper sa fie cea corecta..Jokere....abtine-te
Fac un mic sondaj la ce varianta de prelungire sa raman...parerile voastre ma vor ajuta in luarea acestei decizi...varianta 1 sau 2.....eu trag spre 1...sper sa fie cea corecta..Jokere....abtine-te
prima poza ,normal , a doua larca are "parul" in ochi
eu zic varianta facuta de ynp_46 dar sa fie prelungita capota nu aripa ... asa ar fi mai accesibil cu datul farului jos ... adica eu spre a2`a trag prima e pt masini racing a2`a pt masini "low"
tine-o pe ata adica varianta 2 dar mai restilizeazo sa nu fie copie dupa altiii ce au mai fc ca pe urma o sa fie bad boyu o sa ajunga sa fie la fel la toti
@matheo a zis ca trage spre 1 nu spre 2
on: si mie imi place mai mult varianta 1
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment