Ce super arata asa low low low . Arata misto dar imi vine sa si plang daca vreodata vei atinge prag, bara. Parerea mea e sa o lasi asa cum o ai sa nu o lasi mai jos de atat parerea mea ac e pacat de masina. E frumoasa si asa
Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Multesc baieti
Stati linistiti.. azi am trecut prin ceva zone mai "dinamitate" si masina e intreaga..cu grija si atentie ma descurc
@skyboy nu merge filmuletul.
pantelimonare ai gija de tine p-acolo,eu ma descurc cu "groapili".
P.S...Satul e in delir ))))sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
arata criminal bravo!!!ai mare grija la gropi ca e pacat de ea.
cate spire ai taiat?
Comment
-
Satul era in delir cand treceam eu pe la giratoriul din centru de-a latul... Asa ca nu ma dezamagi.
Comment
-
Originally posted by gvg06 View Postfoarte tare masina nenea, bravo
Iti mai multumesc inca odata petru ajutorul dat . ( stopul )
Originally posted by RAM View Postarata criminal bravo!!!ai mare grija la gropi ca e pacat de ea.
cate spire ai taiat?
Originally posted by sKyb0y View Post
Originally posted by mihai.gigi View PostTe-am mai vazut prin comuna. Cum te descurci asa "tarasi" prin "selectul" nostru Pantelimon?! Oricum e "forta" low-ul...
Multam
Originally posted by dsign View PostSatul era in delir cand treceam eu pe la giratoriul din centru de-a latul... Asa ca nu ma dezamagi.
Nu te dezamagesc gogule..dar nici cu politia nu ma mai alerg
Originally posted by Carmelo View PostAdevarat "BRABUS stail" bine nenea.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
si pozele de la mine din timpul muncii.
intr`o poza se observa si una dintre tehnici pentru repozitionarea bucsilor , pentru cei ce nu stiu , am vazut destule intrebari despre pozitionare.
succes cu frigideru` bre
Comment
-
se vede in prima poza ) e pe baterie bine ai venit printre pamanteni :dInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Comment