face omu cum i place acu depinde ce vrei tu
Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Si din capitolul "nu se vede..dar se imbunatateste"...inca un mic update ..merita investitia .sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Salut Macs...discurile si etrieri sunt de VAN...le-am cam de 200 de km si deja se simte diferente...sunt mult mai mari in diametru,placutele la fel...iar unde este aderenta,franare este mai eficace cu un efort fizic mult mai mic..daca mai doresti
alte informati nu ezita sa ma intrebi..Baftasigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
-
Deci greseala mea...multumiri lu Nenea Cosmin."albinuta". pentru ajutor la bielete,arcuri frane si ce o sa mai urmeze ....sa traiesti Cosminesigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Asa frane domnu' matheo. Cu tamburii cum stai, sunt reglati bine? Mie frana de mana imi tine de la primul dinte si la al 4-lea este teapana si-mi franeaza foarte bine (nu am schimbat sabotii niciodata) desi am discuri pline. Sa-ti faci si tu un reglaj de-asta si sa vezi atunci frane.
Comment
-
@aleXpeed dud..posibil sa fie asa,daca ai arcuri sport poti sa intinzi cablurile de la frana de mana si sa stea sabotul mai apropiat de tambur..astfel apesi foarte putin frana.
-avantaj: franezi mult mai rapid ,daca nu ma insel se ridica si pedala
-dezavantaj: daca incarci masina se poate sa mearga infranata ( pentru varianta cu suspensie stock),nu stiu cum se prezinta cu H&R...sper sa nu ma inselLast edited by matheo66c; 9 January 2010, 21:08.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by matheo66c View PostAMG - la ora actuala este cum o vezi in pozele de la inceput la interior am led-uri la pedalier ...bord "audi style".....si consola de la incalzire facuta custom de mine...cu led alb..si fara figurine ..(sunt in discutii cu un baiat sa le fac pe ploter..sa iasa perfect si simetrice)...
Comment
-
@marius_902002..am vazut cum este la audi,dar in esenta cam tot logan este,deci..tre sa fie ceva putin diferit fata de audi.
@Thejock3r..........ma..cum poti sa jignesti ligheanu asa....uite poze..ce-am facut...nu mi-au placut cadranele(serigrafia) , butoanele de la consola nu aveau lumina alba, inlocuit ledurile de la ace,si l-am rugan pe nea Dsign sa ma ajute nitel,multam Dsign
POZE:Last edited by matheo66c; 10 January 2010, 02:29.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Chiar nu merge infranata cand e incarcata, nu stiu ce reglaj are ca a fost reglata cand avea arcurile normale. Frumos frumos interiorul.
Comment
-
Inca un mic update..am pus inca o bucsa la schimbator (si mai short shifter )
POZE:Last edited by matheo66c; 14 January 2010, 21:12.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment