Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pe cand stopurile mateo ca mor aici!?

sunt curios ce urmeaza sa faci, daca ai schimbat toba , ai spus ca ai pus toba aia pentru urmatoarea modificare....hmmmm!

sa traiasca nenea stelco,vad ca masina ta a avut iar onoarea si deosebita placere sa stea pe acelasi elevator pe care a stat si a mea!

Comment

• Nenea Matheo ai 2 variante: 1-pui stopurile 2-ii dai Distonocalm lu' PCH ca moare ala acolo...
      sigpic

Comment

• Distonocalmul nu-si mai face de ceva vreme efectul....deci,pune stopurileeeeeeeeeeee

Comment

• PCH,am o mica problema cu niste mici detalii , abia maine reusesc sa cumpar ce mai trebuie.

Dr.Dragman ti-a dat reteta....foloseste-o
          sigpic
          "BRABUS" STYLE

Comment

• La PCH nici Xanax nu'si mai face efectul.
            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• or sa fie fitza fitselor !

Comment

• WOW si punct. Nu mai am ce comenta ca deja mi s-au facut ochii ca de broscoi
                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Mega Fita! esti ce trebuie nenea!

Comment

• acu fa-ti permis port arma, in cazul in care se hotaraste vreun "prieten" sa te "ajute" , sa-l ai la indemana )

frumos domnule, frumos!
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Cred ca atunci cand vor fi 100 % gata, prima noapte vei dormi cu ele sub perna Merita oricum .... marfa arata! Cum sunt lipiturile ??
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• da...m am linistit, foarte frumos...sa le vedem si aprinse in forma asta
                        sigpic

Comment

• deci stopurile astea sunt 3,14ZDA rau tot ... merita efortul financiar si fizic depus din plin
                          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Acum poate dormi si tu noaptea, si lasi visele umede pentru altceva )

A iesit prea mijto. Bravo.
                            sigpicMy ride

Comment

• Originally posted by Thejock3r View Post
                              Cred ca atunci cand vor fi 100 % gata, prima noapte vei dormi cu ele sub perna Merita oricum .... marfa arata! Cum sunt lipiturile ??

Gresit, o sa doarma cu perna sub ele
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google