Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Prea tarziu
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

• Incet incet incepe sa prinda forma.

Bravos abia astept sa vad ce iese.
      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• asteptam rezultatul final la LoW wWw
        sigpic

Comment

• bai astupa butucii aia, ce-i asa greu ... iti arat eu alt mod de a deschide logan-ul
          sigpic

Comment

• da matheo..si eu sunt pentru astuparea butucilor ;) (eu deschui masina si din cheie si din alarma)
            daca tot te-ai apucat de ea si o vopsesti toata...ar fi si pacat sa o lasi cu incuietorile acelea..:P
            bafta!! si abia astept sa vad cum iese !!!

Comment

• Originally posted by matheo66c View Post
              Nu le scot ca am avut surprize asta iarna cu bateria,si daca nu aveam butucii o mai deschideam nevoie!!!

... ....
              sigpic
              "BRABUS" STYLE

Comment

• nu scoate butuci, daca nu gasesti o solutie ca sa o poti deschide in cazuri extreme ! ... cand e gata? abia astept sa vad cum va arata
                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• scoatei ma ce naiba..nui mai lasa.solutia extrema o data la 3,4 ani cand te lasa baterie daca te lasa dar daca esti precaut nu te lasa.este sa spargi geamul ce mare lucru este 70 lei unul la sh.
                  sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Da de ce trebuie sa spargi geamul?? Nu iei mai bine o "rigla" in forma de L, scoti chederul de la geam, bagi "rigla" si ridici de "clantaul" de la usa??

P.s: rigla si clantau = am uitat cum se numesc
                    sigpic

Comment

• Ar fi bine sa le dai jos, daca e sa ramai fara baterie, bagi ranga in capota si schimbi bateria. Sau in cel mai rau caz spargi geamu.
                      Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• arata bine si fara butuci dar e problema asta cu deschisul in caz ca ti se intampla ceva

Comment

• mai sunt si alte metode ... nu vreau sa le fac publice

Comment

• Ce e mai scump: capota sau geam ?
                            I don't ride low, I fly high...

Comment

• Faci si tu ca una pe care o stiu eu...spargi parbrizul!
                              sigpic

Comment

• ...sau iei flexu' si tai plafonu'! Eeeeh, este ca la asta nu v'ati gandit? Gizzzz...
                                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google