Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Photoshop sau real? De mult vreau H4 galbene si sa-mi pun folie galbena pe faruri si proiectoare. Unde pot gasi?
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• ar arata bine felinarele, alea multele ale tale, cu simptome de hepatita...
      si pe mine ma cam bate gandul sa le aduc in aceeasi stare.
      LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic

Comment

• Originally posted by matheo66c View Post
        Spargator de ceata sa fie!!
        avem voie cu galben la proiectoare ? ne zic ceva astia de la RAR ? mi le am facut si eu dar mai de mult

p.s. da bine rau pe albastru

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
          nu !!!!!!!!!!!! vrem csenon !! nu ziceai tu ca vrei sa fi ciumeg ?
          Va las pe voi ma simpaticilor sa ingrosati randurile

Originally posted by aleXpeed View Post
          Photoshop sau real? De mult vreau H4 galbene si sa-mi pun folie galbena pe faruri si proiectoare. Unde pot gasi?
          photoshop momentan,folie am gasit la Alexyno

Originally posted by sdc290605 View Post
          ar arata bine felinarele, alea multele ale tale, cu simptome de hepatita...
          si pe mine ma cam bate gandul sa le aduc in aceeasi stare.
          poi cand te vad cu zenon in proiectoare imi vine sa te...pup

Originally posted by alessandro View Post
          avem voie cu galben la proiectoare ? ne zic ceva astia de la RAR ? mi le am facut si eu dar mai de mult

p.s. da bine rau pe albastru
          Avem,de ce sa nu ai voie.Ma omori Marx-ule,pe ceata lumina galbena intotdeauna va lumina bine Multam

Cautat si gasit:

Reglementarile RAR privind culoarea luminilor sunt :

(selectat din Reglementări privind certificarea încadrării vehiculelor rutiere înmatriculate în normele tehnice privind siguranţa circulaţiei rutiere, protecţia mediului şi în categoria de folosinţă conform destinaţiei, prin inspecţia tehnică periodică)

Condiţii privind culoarea luminilor la elementele instalaţiei electrice de iluminare şi semnalizare
          Faţă:
          - Faruri - lumină albă sau galbenă (numai pentru mopede, motociclete şi tractoare) (deci autovehiculele pica).
          - Faruri de ceaţă - lumină albă sau galbenă
          - Faruri pentru circulaţia de zi - lumină albă
          - Lămpi indicatoare de direcţie - lumină galbenă intermitentă
          - Lămpi de poziţie, de gabarit, de parcare - lumină albă
          - Catadioptri netriunghiulari - culoare albă

Spate:
          - Lămpi de poziţie, de frânare, de gabarit, de ceaţă, de parcare - lumină roşie
          - Lămpi (faruri) de mers înapoi, lămpi de iluminare a plăcii cu numărul de înmatriculare - lumină albă
          - Catadioptri netriunghiulari (autovehicule), triunghiulari (remorci) - culoare roşie

Lateral:
          - Lămpi de poziţie - lumină galbenă
          - Catadioptri netriunghiulari - culoare galbenă

Aceste reglementari sunt in conformitate cu reglementarile UE si sunt in vigoare in prezent in Romania.
          Lumina galbena la farurile autovehiculelor a fost permisa in UE pana prin 1999. Cine doreste mai multe amanunte poate urmari legislatia europeana referitoare la aceasta problema.
          Last edited by matheo66c; 24 November 2011, 22:12.
          sigpic
          "BRABUS" STYLE

Comment

• eu am deja proiectoare galbene. stiam ca pe ceata sunt foarte eficiente de aceea le am facut. nu am poza pe aici, maine pun daca vrei

Comment

• Cu ce le-ai ingalbenit? sau ai alte proiectoare suplimentare?
              sigpic
              "BRABUS" STYLE

Comment

• folie. aceeasi folie care se pune si pe faruri/stopuri. se vad belea si stinse si aprinse

nu am proiectoare suplimentare inca. lucrez la prinderea easy off

Comment

• Dau f bine matheo da' chiar se vede mai bine pe ceata cu ele galbene ?
                  Daciile vechi asa aveau da' ce relevanta are?
                  Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

• lumina colorata si proiectata de jos face minuni pe ceata,la camion aveam 4 proiectoare (erau albe) mari , si le dadeam sa lumineze mai jos cand era ceata,era vis!!
                    Attached Files
                    sigpic
                    "BRABUS" STYLE

Comment

• Mama tati ce era acolo .
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

• Originally posted by aleXpeed View Post
                        Photoshop sau real? De mult vreau H4 galbene si sa-mi pun folie galbena pe faruri si proiectoare. Unde pot gasi?
                        Da de ce nu bagi "csenon" de 3000 k ? Ca e galbena lumina

Comment

• matheutz, nu ai fi mai ciumeg (il citez pe fofu) daca ai pune xenon de 3000k in toate 4 proiectoarele?
                          sigpic

Comment

• Mi-au placut cum se vad ale lui DeLuxe,are de 3000k , dar imi plac mai mult cu folie galbena pe exterior, arata mai frumos

L.E...nu-mi place sa ma consider ciumeg,ciumeg e doar FOF-eata
                            Last edited by matheo66c; 26 November 2011, 19:57.
                            sigpic
                            "BRABUS" STYLE

Comment

• nu ma injura. atat poate telefonul. maine iti fac cu camera si stins si aprins.

pe ceata garantat se vede mai bine ca un xenon fie el si galben

se vede bine folia galbena pe culoare mea. la tine cade perfect
                              Attached Files

Comment

• chiar vroiam sa intreb. Dar vreau un raspuns obiectiv:
                                Ce ar fi mai util xenon de 3000k sau becuri+folie?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google