vrem poze si noi
Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
LA MULTI ANI tuturor
Sper sa fie un an bun pentru toti,si sa fim mai intelegatori .
-@bitza_bik jantele inca nu m-am hotarat cum le vopsesc,am doua variante
-@me_catalin lavara o sa fac rodajul doar la scaunul din stanga,sa vedem care o sa fie norocosul
-@skandal Multam,au anuntat astia de la primarie ca se scot toate bordurile..deci?!...FEREA CA VIN!!!
In sfarsit am reusit sa fac clocitoarea (incalzirea) din scaune.Vecinul Dsign m-a ajutat pentru partea de instalatie si ceva sfaturi la "dezbracarea" scaunelor,cine a zis ca se cere mult pentru manopera,va zic,la cum am facut noi lucrarea,as cere 7 milioane.
Daca tot am desfacut am facut si putin ordine la cele 3 butoane auxiliare de sub consolo cantrala.
Multumesc Pantelimonare,la vara te plimb in scaune incalzite ( daca nu-mi pun AC pana atunci).Attached Files- Data1250.jpg (112.6 KB, 530 views)
- Data1251.jpg (113.8 KB, 518 views)
- Data1254.jpg (96.7 KB, 501 views)
- Data1255.jpg (71.0 KB, 269 views)
- Data1256.jpg (74.4 KB, 240 views)
- Data1257.jpg (88.9 KB, 235 views)
- Data1258.jpg (97.6 KB, 219 views)
- Data1259.jpg (88.0 KB, 218 views)
- Data1260.jpg (67.8 KB, 220 views)
- Data1261.jpg (124.4 KB, 239 views)
- Data1262.jpg (79.9 KB, 258 views)
- Data1263.jpg (85.2 KB, 238 views)
- Data1264.jpg (89.2 KB, 246 views)
- Data1265.jpg (81.3 KB, 226 views)
- Data1266.jpg (60.4 KB, 209 views)
- Data1267.jpg (85.4 KB, 237 views)
- Data1268.jpg (62.1 KB, 295 views)
- Data1269.jpg (67.2 KB, 284 views)
- Data1270.jpg (98.4 KB, 290 views)
- Data1271.jpg (36.4 KB, 310 views)
- Data1272.jpg (35.2 KB, 283 views)
sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
La Multi Ani batraneee...
Cum ma rezolvi si pe mine cu 2 butoane cum le ai uh alea 3...?Platesc binehttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
La instalatia electrica s-au folosit cuple de foarte buna calitate, pini pentru mufele din butoane de origine, pinul suplimentar din tabloul de sigurante de origine, nu s-au facut nici un fel de innadituri, totul este lucrat mai bine decat ar face-o orice electrician auto. De aceea a si durat 2 zile cap-coada.
Am dorit ca Mateo sa aibe totul OEM+, de aceea ne-a luat asa de mult.
Ah, s-au luat masuri ca la vara, cand se va demonta plansa de bord, toate cablurile instalate de noi (muzica, oglinzi, scaune, etc) sa fie atasate instalatiei electrice de fabrica, in clipsurile si elementele de prindere ale acesteia. Totul ca de fabrica!
Comment
-
Originally posted by florin_dnf View PostFelicitari a iesit treaba buna.bravos.
Originally posted by darksid3 View PostHai sa-ti incinga gluteus-ul maximus, sanatos
Originally posted by nicu_rcn View Postfrumos lucrat, place
Originally posted by FloNZN View PostLa Multi Ani batraneee...
Cum ma rezolvi si pe mine cu 2 butoane cum le ai uh alea 3...?Platesc bine
Originally posted by dsign View PostLa instalatia electrica s-au folosit cuple de foarte buna calitate, pini pentru mufele din butoane de origine, pinul suplimentar din tabloul de sigurante de origine, nu s-au facut nici un fel de innadituri, totul este lucrat mai bine decat ar face-o orice electrician auto. De aceea a si durat 2 zile cap-coada.
Am dorit ca Mateo sa aibe totul OEM+, de aceea ne-a luat asa de mult.
Ah, s-au luat masuri ca la vara, cand se va demonta plansa de bord, toate cablurile instalate de noi (muzica, oglinzi, scaune, etc) sa fie atasate instalatiei electrice de fabrica, in clipsurile si elementele de prindere ale acesteia. Totul ca de fabrica!
Originally posted by B-53-SDP View PostHai sa o stapanesti sanatos si sa te incalzeasca bine.
Lucrare adevarata nu gluma.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Multumim vecinas
Azi am scapat de bujiile vechi si am montat altele "stock',maine dimineata vreau sa vad cum se comporta.
Inainte masina dimineata nu tinea relantiul din cauza mizeriei din locasul bujiilor si probabil scanteia era "furata" de blocul motor
Multumesc Daciashop pentru bujii si placute.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by PCH View PostMama ce belea....nu vinzi scaunele alea? Sa te incalzeasca sanatos!
Pentru tine iti fac un pret bun,cu 5 zerouri si in euro.
Originally posted by gmv97 View PostPana la urma tot alea de fabrica sunt mai bune . Am si eu o nelamurire ...la butoanele de incalzire chestia aia rosie ce face ???
Se aprind cand sunt activatesigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment