Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Hai sa lamurim
Bucsa reduce din jocurile schimbatorului de viteze.
Nu este inca montata,pentru ca trebuie lustruita sa intre usor si facuta o crestatura sa o pot baga in locassigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by matheo66c View PostHai sa lamurim
Bucsa reduce din jocurile schimbatorului de viteze.
Nu este inca montata,pentru ca trebuie lustruita sa intre usor si facuta o crestatura sa o pot baga in locas
Comment
-
alessandro,daca bag bucsa asta mai fortat,acolo ramane,garantat nu mai face joc sus-jos.
Oricum am notatsigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Deci cu bucsa aia nu mai joaca schimbatorul sus-jos sau cum, ca nu inteleg...? Al meu cand e in viteza joaca in toate partile...si nu stiu ce sa-i fac..http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Exact jocul ala stanga/dreapta si inainte/inapoi il diminueaza,pentru jocul sus/jos trebuie facuta o saibasigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Mergi cum poti....faci tu, dregi tu, jocuri tu...daca nu eram eu si acum erai sub masina la pau!
Poze spion cu Castigatorul Best Logan Club Car 2011!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by PCH View PostMergi cum poti....faci tu, dregi tu, jocuri tu...daca nu eram eu si acum erai sub masina la pau!
Poze cu masina cand pui...prin troienele din PTM!
Troiene in PTM?!,glumesti! troiene doar pe la vilele de pe A1
Originally posted by Eu4yas View PostNu esti in firea ta! Erai tu, ai facut tu, ai dres tu.....
Poze spion cu Castigatorul Best Logan Club Car 2011!
Azi am montat bucsa la schimbator,a mai trebuit luat din ea pe strung inca 1,5mm si facuta o crestatura pe ea, ca deh,socoteala de la piata cu aia de acasa da cu virgula
Ca prima impresie:
-a disparut jocul stanga/dreapta si inainte/inapoi
-schimbi MULT mai precis vitezele
-a disparut si jocul sus/jos din simplu motiv ca bucsa fixeaza foarte bine acea piesa de cauciuc.
Si am mai dat si tona de sare jos de pe agregatsigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment