domnu Matheo nu se dezminte si face el ceva frumos si cu gust, sa le invarti cu placere, astept cu nerabdare sa le vad pe masina...
Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Niki View PostFratia Bordurilor Inalte din Zimnicea, saluta cu deosebit respect, Grupul Jantelor Perfecte si al Pragurilor din Fibra!
Las' ca vine fratili DIzain, va las un pumn de rugina p-acolo...
Comment
-
-
hai ca s-au enervat batranii,vine vara bine-mi pare.ce-ti mai plac 9j-urile si mie,dar nu am cu ce.o sa te deranjez in curand.
ce sa mai asta este matheo este UNICUL.
asta este ciudatul din Craiova,nu pot sa nu observ.
ENERVANT DE FRUMOSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.
Salutari de la Craiova.sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
Comment
-
Sa traiesti nenea Leo
Am luat azi jantele si cam asa arata vopseaua pe ele! (este mai deschisa)Attached Filessigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by matheo66c View PostPun roll cage exterior si senzori de parcare in praguri ,si tot plec INTACT de acolo
(joke)
Originally posted by matheo66c View PostAm luat azi jantele si cam asa arata vopseaua pe ele! (este mai deschisa)sigpic
Comment
-
o sa fac si pe spate, dar mai putin,ajungi sa mergi prea mult pe interioare si la 9j e putin riscant, le indoi imediat
Plus ca Azev-urile nu-s chiar asa dure in compozitiesigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by nicu_rcn View Postfoarte tare culoare, dar dupa cat timp o schimbi?
Sa gasesc ceva mai diferit!sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment