Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dupa ce am vazut azi ...nu mai am nimic de comentat ....bafta in ceea ce ti-ai propus si pers sa reziste ..... si nu ma uita cu verdele
    In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
    sigpic

Comment

• felicitari matheoo,baga mare acolo!

Comment

• @GOLAN91..Multumsc drace pentru sustinere...cat despre jante...momentan e varianta mai favorabila pentru mine
        @17PnF...Neaa..astia vin sa ma inchid)))))
        @gmv97Multam nenea..nu te uit
        @PCH..Pentru tine o sa fac una sa fie si mai inaalta

Intre timp am primit si cealalta janta de la susat...a mai ramas...strunjirea si vopsirea lor
        Attached Files
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

• hai cu jantele alea pe masina

Comment

• hai cu janta odata ca imi placea cum arata la mioveni
            Last edited by Loganu; 17 October 2010, 00:03.

Comment

• Arata bine si la Sibiu innainte sa fac boom
              In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
              sigpic

Comment

• pai... daca a luat persoane in plus... s-a dezechilibrat..
                sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
                Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• nenea, cred ca nu ai venit din cursa ca vad ca nu ai mai dat nici un semn pe aici...
                  asteptam cu totii sa vedem ca mai iese din manuta ta!
                  sigpic

Comment

• Bah, am vorbit cu Golanu' si se pare ca ai o problema la care nu te-ai gandit... Trebuie incercat pe masina neaparat.

@nicu, deocamdata din manuta lui tre sa iasa un deget drept... Vorbesc de stanga!
                    Last edited by dsign; 19 October 2010, 12:10. Reason: Automerged Doublepost
                    _
                    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• ia zi de problema...o sa loveasca oala aia unde sta arcul de roata atunci cand se face masina "low"
                      nice proiectul ignorantule :P
                      hai cu jantele ca vreau sa le vad in decembrie-ianuarie, vor fi ultimele luni in romania pentru mine, si le petrec la bucale, asa ca hai mai repede :P
                      Life is short...play more!
                      http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• @dsign;bolo..Da da..stiu de problema asta tocmai deaia am zis ca nu e gata...ma gandesc sa refac talerul care tine amortizorul..dar inainte de asta...vreau sa testez inca un lucru..poate reusesc fara sa reproiectez acel taler

Bolo...vedem vedem...sau nu mai vi inapoi ?
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

• Aia e varianta "Logan" si atat...e chel...are doar motor si volan...scaunul din dreapta e optional,dar poti folosi un taburet de bucatarie in locul lui
                          sigpic

Comment

• da, intr-adevar este cel mai ieftin logan care cred ca sare peste 6000 euro fara programul rabla

hai nenea ca de-abias astept ceva low low
                            Last edited by cristi_timidu; 19 October 2010, 23:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @cristi_timidu..nu prea am timp sa finalizez suspensia momentan ...cum prind timp si omul liber...mai mesteresc la ea

Si o mica achizitie...am facut ros in sfarsite de un buton cu impuls pentru geamul de la sofer
                              sigpic
                              "BRABUS" STYLE

Comment

• Ai facut "ros" de boton,esteeee?cred ca e de la berea aia ) hai cu banii aia mai rpd,ca sa poti finaliza ceea ce ti.ai propus pana.la sf anului...cred ca o sa iasa ceva fff fain
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google