Dupa ce am vazut azi ...nu mai am nimic de comentat ....bafta in ceea ce ti-ai propus si pers sa reziste ..... si nu ma uita cu verdele
Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@GOLAN91..Multumsc drace pentru sustinere...cat despre jante...momentan e varianta mai favorabila pentru mine
@17PnF...Neaa..astia vin sa ma inchid)))))
@gmv97Multam nenea..nu te uit
@PCH..Pentru tine o sa fac una sa fie si mai inaalta
Intre timp am primit si cealalta janta de la susat...a mai ramas...strunjirea si vopsirea lorsigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Bah, am vorbit cu Golanu' si se pare ca ai o problema la care nu te-ai gandit... Trebuie incercat pe masina neaparat.
@nicu, deocamdata din manuta lui tre sa iasa un deget drept... Vorbesc de stanga!
Comment
-
ia zi de problema...o sa loveasca oala aia unde sta arcul de roata atunci cand se face masina "low"
nice proiectul ignorantule :P
hai cu jantele ca vreau sa le vad in decembrie-ianuarie, vor fi ultimele luni in romania pentru mine, si le petrec la bucale, asa ca hai mai repede :PLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
@dsign;bolo..Da da..stiu de problema asta tocmai deaia am zis ca nu e gata...ma gandesc sa refac talerul care tine amortizorul..dar inainte de asta...vreau sa testez inca un lucru..poate reusesc fara sa reproiectez acel taler
Bolo...vedem vedem...sau nu mai vi inapoi ?sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
@cristi_timidu..nu prea am timp sa finalizez suspensia momentan ...cum prind timp si omul liber...mai mesteresc la ea
Si o mica achizitie...am facut ros in sfarsite de un buton cu impuls pentru geamul de la sofersigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment