buna lucrarea porpagajului ..niciodata serviceul nu-si face treaba cum trebuie ...
Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
scuze ca sunt un pic off topic, dar are dreptate sdp, am schimbat acum 1 an si ceva o bascula la un service, si ce sa vezi cand aproape sa ajung acasa, MI.A IESIT ROATA STANGA FATA!!! deoarece un "meserias nu a strs surubul de la pivot ff bine (planetara iesita, ulei din cutie curs...etc), norocul meu ca mergeam pe un drum cu gropi si nu aveam nici 20km/h... deci cam asta e in romania... mai bine si mai sigur verifica tu dupa o vizita la service!sigpic
Comment
-
brabus bara spate o lasi alba sau o vopsesti?
Comment
-
Normal ca o vopseste, logic, dar toate la timpul lor).
Comment
-
Hop si porbagajul..e aproape gata...Sper sa reusesc sa vopsesc spatele mai repedesigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Azi am mai prins putin timp si am montat capota de la portbagaj si m-am mai "certat" putin cu reglabila. Am golit de ulei amortizorul si l-am desfacut si am mai aflat o mica surpriza....( CataFOF e fix ce ti-am zis la telefon...restul vorbim noi ..shhttt)sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Fara suparare dar bara spate e urata ai inceput frumos cu exteriorul si acum ai dat bomba cu bara asta poate vopsita o sa arate mai bine.
Comment
Comment