acum iti aduci aminte cum se leagana loganu in curbe fara suspensii si gume late ...
Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
D-aia e giratoriul din "oras" stricat... S-a gasit mateo sa-si incerce din nou maiestria.
Comment
-
Ultimile 9 posturi...caterinca..dezamagitor...))))
p.s....Reglabila e gata de pus pe masina pentru teste
Cine se risca?sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
O sa-ti faci firma de tuning "Matheo Suspensions"). O sa avem stickere pe masini cu firma ta, parca vad.
Comment
-
sa fim totusi in alianta deplina cu Matheo sa ne punem toti cate 4 proiectoare?? haha! matheooo..te-ai suparat??? eu prietenul tau cel mai bun, da??? mai mai..baiatu..mai mai...sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
ne ti in suspans de numa ...pune-le pe masina ca deabia astept sa vad ... si dupa vreau o poza sau 2 sa imi fac si eu ...
si daca ai dimensiunea la arcuri h&r pe spate le vreau si ma ocup eu :d ...partea de sus ma intereseaza numai...
...4 proiectoare o sa am si eu cat de curand ... si cand ne vedem dau o bere sa nu zici ca am furat ceva oricum nu o sa semene ca eu am 4 lupe plus 2 de pe masina ..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
Comment
-
Buna treaba cu suspensia stock pe masina.
Si eu o sa fac acelasi lucru numai ca trebuie sa cumpar 2 amortizoare de spate.
Cred ca de altfel toti o sa facem treaba asta iarna pentru ca altfel nu cred ca mai mergem cu masinile.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
Comment