Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• daca v-a mancat in popou sa va lasti masinile!!! acum...na
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Cine vorbea). Mai sunt cativa cu ele joase).
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• se merge cu masina low , doar trebuie sa fi sofer de saptamana nu de duminica ...

Comment

• mateo eu nu te luam la misto ...chiar vreau sa imi fac pe spate dar inca nu am arcurile ... si faza cu proiectoarele e adevarata ...dar momentan lupele in interior au cam corodat ...daca fac rost de altele imi pun dar nu ca la tine sa nu fie la fel ca na ...fiecare cu a lui
          sper ca nu te superi
          "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• nenea, pe aici pe la tine nu e nic nou?
            sigpic

Comment

• in curand pe ecrane mari si mici...Brabus style, Ilfovean concept, under construction din 2006
              lipsa text

Comment

• nenea ce se intampla pe aici pe la tine ca vad ca nu mai dai nici un semn de viata
                sigpic

Comment

• pai e ocupat...e under construction!

Comment

• Dureaza ceva aceasta constructie....Si eu astept poze noi sa vedem cum avanseaza acest golan brabus ilfovean! Bafta la tunareala
                    CARPE DIEM!

Comment

• da ma , voi vreti faca totul in 2 zile , omul munceste , se ocupa si de proiect dar cum ii permite timpul.
                      vad ca sunt cativa care intreaba din 2 in 2 ore ce se mai aude ,aveti lipsa de preocupare ?

Comment

• Vine iarnaa, ganditi-va si voi logic nitel, mai ia si omu' o pauza.
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• @danycristian..Multumesc...chiar si eu sunt curios
                          Da..CataFOF si aleXpeed au zis bine,nu se pot face toate odata plus ca deja timpul o sa inceapa sa se strice .

Momentan sunt in lucru cu partea din spate,bara fiind la finisat/pregatit pentru vopsit urmand dupa ea capota de spate.Vreau sa o vopsesc pana la sfarsitul anului , fiind pe RCA-ul vinovatului,iar daca trece anul o sa fie mai greu ( birocratia masii ).
                          Jantele maine vor intra din nou pe strung si vor fi gata pentru pregatirea dinaintea vopsirii acestora.

Numai bine va doresc

p.s...unde gasesc si eu asa ceva? sau macar de unde pot cumpara "la sigur" asa ceva
                          Attached Files
                          sigpic
                          "BRABUS" STYLE

Comment

• de pe o dauna totala

cataFOF, stiu ca la mine te referi, scuze daca am fost stresant
                            Last edited by nicu_rcn; 11 November 2010, 20:51. Reason: Automerged Doublepost
                            sigpic

Comment

• Hai nenea... cand vreodata o vedem si noi gata?
                              sigpic

Comment

• Momentan sunt in lucru cu partea din spate,bara fiind la finisat/pregatit pentru vopsit urmand dupa ea capota de spate.Vreau sa o vopsesc pana la sfarsitul anului , fiind pe RCA-ul vinovatului,iar daca trece anul o sa fie mai greu ( birocratia masii ).
                                Jantele maine vor intra din nou pe strung si vor fi gata pentru pregatirea dinaintea vopsirii acestora.

Numai bine va doresc

p.s...unde gasesc si eu asa ceva? sau macar de unde pot cumpara "la sigur" asa ceva [/QUOTE]

asa tati cand gasesti chestiile alea anunta-ma si pe mine, mie imi lipseste de pe partea stanga

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google