daca v-a mancat in popou sa va lasti masinile!!! acum...na
Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Cine vorbea). Mai sunt cativa cu ele joase).
Comment
-
mateo eu nu te luam la misto ...chiar vreau sa imi fac pe spate dar inca nu am arcurile ... si faza cu proiectoarele e adevarata ...dar momentan lupele in interior au cam corodat ...daca fac rost de altele imi pun dar nu ca la tine sa nu fie la fel ca na ...fiecare cu a lui
sper ca nu te superi"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
Vine iarnaa, ganditi-va si voi logic nitel, mai ia si omu' o pauza.
Comment
-
@danycristian..Multumesc...chiar si eu sunt curios
Da..CataFOF si aleXpeed au zis bine,nu se pot face toate odata plus ca deja timpul o sa inceapa sa se strice .
Momentan sunt in lucru cu partea din spate,bara fiind la finisat/pregatit pentru vopsit urmand dupa ea capota de spate.Vreau sa o vopsesc pana la sfarsitul anului , fiind pe RCA-ul vinovatului,iar daca trece anul o sa fie mai greu ( birocratia masii ).
Jantele maine vor intra din nou pe strung si vor fi gata pentru pregatirea dinaintea vopsirii acestora.
Numai bine va doresc
p.s...unde gasesc si eu asa ceva? sau macar de unde pot cumpara "la sigur" asa cevasigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Momentan sunt in lucru cu partea din spate,bara fiind la finisat/pregatit pentru vopsit urmand dupa ea capota de spate.Vreau sa o vopsesc pana la sfarsitul anului , fiind pe RCA-ul vinovatului,iar daca trece anul o sa fie mai greu ( birocratia masii ).
Jantele maine vor intra din nou pe strung si vor fi gata pentru pregatirea dinaintea vopsirii acestora.
Numai bine va doresc
p.s...unde gasesc si eu asa ceva? sau macar de unde pot cumpara "la sigur" asa ceva [/QUOTE]
asa tati cand gasesti chestiile alea anunta-ma si pe mine, mie imi lipseste de pe partea stanga
Comment
Comment