Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Generos Mos Nicolae ca a venit asa devreme, oricum pana una alta e bine ca ai acumulator nou si ca nu o sa mai ai probleme si mai ales acum ca vine iarna

Comment

• Chiar ca generos. Bravos, felicitari!

De cat este ?
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• Da da..de frig imi era teama..ca deja facea "pa nebuna"...e de 62 A..am scris subliniat in scrisoarea catre Mosu)))
        Last edited by matheo66c; 29 November 2010, 14:51.
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

• frumos ti-ai facut masina.spor la modificat in continuare.
          sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...2.html?t=27652

Comment

• Behehehhehe!Mosuleeee ce tanar esti...Buna baterie!poti sa alimentezi si un flex de buzunar la ea!amperaj suficient!
            P.S.-hai dreq cu barile alea pe ea ca nu mai am rabdareee!
            sigpic

Comment

• Pai cred ca barile le pune la primavara tu Dragos sa le mai fereasca.

Matheo, misto cadou tati, mai ales vorba ta ca vine si anotimpul asta rece acum. Bun cadou!
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• stia mosul ca masina are lipsa de CALCIU ;) :P

Comment

• nenea ti-ai schimbat culoarea la masina...din spate se vede alba

o sa iasa un super brabus

felicitari nenea!

eu am schimbat acumulatorul cand au fost zilele alea reci prin octombrie
                  Last edited by gvg06; 29 November 2010, 18:31. Reason: Automerged Doublepost
                  sigpic

Comment

• La pantelimonari de-astia nici curentul nu trage... Este colega ca n-ai nevoie de caciula la iarna?

PS: Inca o problema rezolvata, hai la biserica, poate cade noaptea vreo vopsea albastru egee pe curu' masinii
                    _
                    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• ce rau esti dsign...
                      Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• neneaaa.....cum vopsesti jantele ?

Comment

• foarte frumos loganu , cand ne pui pozele ?
                          sigpic
                          Dacia Logan 1.4 MPI->http://www.loganclub.ro/forum/dacia_...go-t30789.html

Comment

• Cred ca e plin topicul de poze. Ce poze vrei sa puna? Inca nu e gata lucrarea, mai ales ca vine iarna iar masina este folosita zi de zi...
                            _
                            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• daca batranu are afacere cu cartofi in pantelimon city....deea e masina folosita zilnic pentru aprovizionare.....
                              Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

• @cristi_alex Multumesc
                                @Dragmanuuu Pau are dreptate ...
                                @Pau..Sa tot vina Mosu )))
                                @kolaka...ce arogant...pune croamele pe masina acum ))))
                                @gvg06 da senior mersi...momentan am prins cat de cat ramforsarea la bara..mai trebuie reglata ...o sa revin cu poze
                                @dsign cu tine de mana ma duc la biserica..si cu trafaleta in cealalta)))))
                                @Mishu Jantele sunt la sablat profi (sunt curios cum o sa iasa) si le voi vopsi argintiu (in camp electrostatic
                                @George1992 Dsign a punctat bine...mai e munca si nu ma prea pot lipsi de masina
                                @MCD Am nevoie de sofer...ahhh..am cresit persoana bash2:
                                sigpic
                                "BRABUS" STYLE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google