am crezut ca ai terminat lucrarea
Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Am montat o noua baterie mai puternica de 62A ca cealalta saraca si-a facut stagiul
Am facut o ramforsare la bara spate ca aintra in vibratie si au aparut probleme din aceasta cauza.
Azi mi-au venit doua dintre jantele Azev A care au fost duse la sablat,au iesit foarte bine si urmeaza o vopsire in camp electrostatic.Attached Files- Data0511.jpg (103.3 KB, 605 views)
- Data0512.jpg (78.5 KB, 599 views)
- Data0514.jpg (84.0 KB, 589 views)
- Data0515.jpg (99.9 KB, 580 views)
- Data0516.jpg (68.6 KB, 578 views)
- Data0517.jpg (59.6 KB, 245 views)
- Data0518.jpg (46.3 KB, 181 views)
- Data0519.jpg (69.1 KB, 211 views)
- Data0520.jpg (78.8 KB, 217 views)
- Data0521.jpg (79.4 KB, 242 views)
- Data0522.jpg (82.3 KB, 232 views)
- Data0523.jpg (71.9 KB, 174 views)
- Data0524.jpg (76.1 KB, 225 views)
sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Comment
-
chiar au iesit bine jantele ...bafta ;)sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709
Comment
-
chiar ma interbam cand o sa vopsesti spatele ...te vad aproape in fiecare dimineata pe centura ;)) si te am vazut mult timp doar cu spatele doar chituit...
chiar au iesit bine jantele
Mosu celalalt ce ti aduce ????Drive is the game, Logan 1.5 dCI is my way
www.upgradefaruri.blogspot.com
Comment
-
Normal ca-l vezi doar de la spate, ca la cat de turbat e loganu' lui, cand vede centura i se ridica hormonii la butelia de gaz sifuge de nu-l ajunge nimeni.
Comment
-
Originally posted by florin_dnf View Postau iesit bine jantele..dar de ce nu incerci pe alb sa le vopsesti ? multa bafta nenea.
Originally posted by gmv97 View PostChiar au iesit bine jantele ...si cand ma gandesc cum au fost .....
Originally posted by felye View Postchiar au iesit bine jantele ...bafta ;)Originally posted by Carmelo View PostBine nenea.Arata bine jantili.Originally posted by B-53-SDP View PostFrumos imi plac jantele cum au iesit.
Acum sa tragi o vopsea frumoasa pe ele ca merita.
Originally posted by Mishu View Posteu vroiam sa faci jantele stii tu cum
da las ca merge si asa
Originally posted by cristi_timidu View Postla proiectul cu suspensia care mai este stadiul?
Am studiat o suspensie reglabila si amortizorul este din inox..deci anticoroziv.
De aici tragi concluzia
Originally posted by morpheus2kro View Postchiar ma interbam cand o sa vopsesti spatele ...te vad aproape in fiecare dimineata pe centura ;)) si te am vazut mult timp doar cu spatele doar chituit...
chiar au iesit bine jantele
Mosu celalalt ce ti aduce ????
Poi cat s-a muncit la jantele astea..te cred
Mosu a m-ai adus niste gume de iarna..toate 4
Originally posted by dsign View PostNormal ca-l vezi doar de la spate, ca la cat de turbat e loganu' lui, cand vede centura i se ridica hormonii la butelia de gaz si fuge de nu-l ajunge nimeni.
Razi de gaz..a?...ai vazut e bun e
P.S...am dus si celelalte jante impreuna cu capacele la sablatLast edited by matheo66c; 3 December 2010, 17:58.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment