matheo au iesit bine jante, ar da bine si ceva de genul asta cum sunt acum, un gri mat, nu crezi??
Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Bai ce ma'nerveaza asta micu. Nu trece o zi si mai fce cate ceva la harb :| Mai arunca si bezele si fuge....Deja ma roade invidia :| .. in alta ordine de idei , jantele sablate arata ca nebunia lui Salam, clar !!Attached Filessigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Deci jantele chiar arata a jante acum la cum aratau nu imi imaginam ca o sa iasa asa treaba buna.Am si eu o intrebare in legatura cu sablatul au ramas pori mari pe suprafata jantei sau e la fel de "fina" ca inainte de sablare?Sper ca m-am exprimat cat de cat bine.Vreau si eu sa le sablez pe ale mele(cand o sa am) si mi-a zis cineva ca o sa ramana pori de la sablat.Bafta!!!
Comment
-
Raman pori unde a avut janta defcet sau se strica suprafetele daca sablezi cu alice. Matheo a sablat cu nisip.
Comment
-
hai....sa te prind ca nu le faci una dintre variantele astea
Comment
-
Originally posted by dsign View PostNormal ca-l vezi doar de la spate, ca la cat de turbat e loganu' lui, cand vede centura i se ridica hormonii la butelia de gaz sifuge de nu-l ajunge nimeni.
mergem pe sensuri diferite :P
Originally posted by matheo66c View Post
Care esti ma de ma urmaresti maa!!!!
[/B]Drive is the game, Logan 1.5 dCI is my way
www.upgradefaruri.blogspot.com
Comment
-
Azi daca tot am prins timp am imbunatatit iluminatul interior cu montarea in plus a unei plafoniere iar rezultatul este destul de bun pentru pasagerii din spate, mai ales ca inainte la deschiderea portierelor din spate nu se aprindea plafoniera.
Multumiri colegului Dsign pentru ajutorul acordat
Am achizitionat 4 cauciucuri de iarna ca deja ne asteptam din nou ca autoritatile sa fie luate prin surprindere .Attached Files- Data0530.jpg (88.1 KB, 522 views)
- Data0533.jpg (98.2 KB, 239 views)
- Data0534.jpg (56.6 KB, 246 views)
- Data0535.jpg (85.3 KB, 228 views)
- Data0539.jpg (68.3 KB, 236 views)
- Data0540.jpg (87.8 KB, 269 views)
- Data0541.jpg (116.8 KB, 276 views)
- Data0542.jpg (80.4 KB, 290 views)
- Data0543.jpg (79.0 KB, 277 views)
- Data0531.jpg (133.3 KB, 280 views)
- Data0532.jpg (52.5 KB, 270 views)
sigpic
"BRABUS" STYLE