iti mai termini ma nene masina,sa te revad si eu cu ea terminata,in sensul,vopsita,coafata,incaltata,lasata,zgomotoasa ...vine farsitul la lume si mor de doru tau
Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
1. Faci gura ca nu iti convin jantele ; ceri diferenta de bani/sa le faca din nou .
2. Le lasi asa ca oricum nu se vad punctele alea...sunt prea mici,exact ca cele de bitum care sar pe usi jos sau pe spoiler spate. ( faza e sa nu se decojeasca in timp )
Si eu sunt la fel de tipicar sa zic,si as merge pe varianta 1 .
Comment
-
Originally posted by matheo66c View Post.......................
Jantele (mai au mici imperfectiuni care-mi dau batai de cap din prisma pretentiilor care le am ).
Bafta!!
Au iesit prea bine, respect!
Ma sincer, de-abia ce-astept sa iesim din iarna asta si sa te vad fita la primavara!
Silence please matheo66c is passing!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by ynp_46 View Posthai taci ca de la distanta nu se vede nimic, dar ai dreptate dupa ce ca dai bani....:POriginally posted by CataLiNNN View Post1. Faci gura ca nu iti convin jantele ; ceri diferenta de bani/sa le faca din nou .
2. Le lasi asa ca oricum nu se vad punctele alea...sunt prea mici,exact ca cele de bitum care sar pe usi jos sau pe spoiler spate. ( faza e sa nu se decojeasca in timp )
Si eu sunt la fel de tipicar sa zic,si as merge pe varianta 1 .
Originally posted by FastFurious View PostBestial arata jantele, dar totusi ai mare curaj daca le mai pui pe masina.
In plus eu zic ca m-am ocupat destul de bine de reconditionarea lor.
Originally posted by AGENTUL NYT View Postiti mai termini ma nene masina,sa te revad si eu cu ea terminata,in sensul,vopsita,coafata,incaltata,lasata,zgomotoasa ...vine farsitul la lume si mor de doru tau
Originally posted by mc_alienu View Postnumai prosti faci toata ziua ... :P
daca la tine vine mis Nicolae vine asa des sunt curios cand vine mos Craciun ce iti aduce ;))...
spor la munca
Originally posted by jelly View PostFrumoase jantele, in poze arata bine !
Originally posted by Eu4yas View PostDa da da. Super tare frate. Le-ai reparat !
Au iesit prea bine, respect!
Ma sincer, de-abia ce-astept sa iesim din iarna asta si sa te vad fita la primavara!
Silence please matheo66c is passing!
Silence please!!!
@CataFOF..probabil vopseaua finala o sa fie dupa retusarea micilor imperfectiuni si vopsirea lor la pistol
Dupa sarbatori ca o sa fiu liber..o sa ma apuc de eleLast edited by matheo66c; 18 December 2010, 13:53.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Azi am vorbit cu cine trebuie..luni merg la remediat..posibil dupa sa le dau un smirgher de 800 sau 1000 si dupa un strat de lacsigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
buza nu merge polisata din cauza unor vicii de sudura..deci o sa fie toate o culoaresigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Fratili Pipan...tu vorbesti cu iamagi..ca amandoi vreti schimb
Poze ce sa pun..cu un tractor in pete??
Ai vazut masina livesigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment