foarte tare mateo ..unicat asa imi place...spor la treaba in continuare.
Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by florin_dnf View Postfoarte tare mateo ..unicat asa imi place...spor la treaba in continuare.Last edited by bolidu'; 16 January 2011, 01:08.
Comment
-
Pana nu vedem, nu te credem. Hai cu ledurile alea ca sunt curios ce prostii ai mai facut cu dsign.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
mare rabdare trebuie sa ai )
asteptam rezultatul final
Comment
-
Originally posted by bolidu' View PostNu prea e unicat.Primul logan care l-am vazut cu lampile full pe leduri este in Curtea de Arges.Nu imi place ideea dar am zis sa semnalez ca mai au si altii!
Comment
-
Alea se vede ca-s din targ si doar le-a schimbat becurile cu leduri, atat. Matheo nu numai ca pune leduri, dar le-a si vopsit + ca aseaza modul de aprindere al ledurilor total diferit. Asa scot si eu becurile la stopuri, pun leduri, gata-s unic.
Comment
-
mah da ce conteaza care ce a mai facut..cand isi pune unu angel eyes sau stopuri tuning se umplu pagini intregi de "super, bestial,tare,vreau si io" desi au toti si sunt deja penale..da cand omu vrea sa faca ceva cu adevarat diferit si facut de el-nu aruncat cu bani si pus pe masina, sar toti ca mai are ala ca mai drege nu stiu care, desi jumate din masinile de pe forum sunt tunate cu kit-uri de doi lei fara sa fi pus proprietaru mana la ceva..cui nu i convine asta e, da asta i adevaru..macar mateo isi bate capu si atata timp cat o sa aiba si doua leduri diferite fata de altii, o sa fie unic..sa nu uitam si de aspectul general al masinii, ca nu e stoc sa zici ca o sa aiba doar stopuri led.sigpic
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostAlea se vede ca-s din targ si doar le-a schimbat becurile cu leduri, atat. Matheo nu numai ca pune leduri, dar le-a si vopsit + ca aseaza modul de aprindere al ledurilor total diferit. Asa scot si eu becurile la stopuri, pun leduri, gata-s unic.
le`am vazut si noaptea , fara cuvinte.
si ceea ce face matheo , ca arata bine sau nu , tot respectul pentu vointa !
Comment
Comment