Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• foarte tare mateo ..unicat asa imi place...spor la treaba in continuare.
    sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Frumos! "E" bucurie pentru ochii mei!!!n-am ce zice...Hai cu ledurile!
      sigpic

Comment

• foarte tari
        nu faci nenea si la mcv asa ?

Comment

• Iti place mult sa fii unicat
          ASTEPT FINALUL CU NERABDARE....
          "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• daca imi faci amortizoarele ii cumpar o galeata de leduri )))

Comment

• Originally posted by florin_dnf View Post
              foarte tare mateo ..unicat asa imi place...spor la treaba in continuare.
              Nu prea e unicat.Primul logan care l-am vazut cu lampile full pe leduri este in Curtea de Arges.Nu imi place ideea dar am zis sa semnalez ca mai au si altii!
              Last edited by bolidu'; 16 January 2011, 01:08.

Comment

• tind sa cred ca era kitchos...arata si o poza sa vedem si noi..si nu mai vorbi ca nici nu le a terminat...ce daca sunt cu leduri, conteaza si stilu in care le face..si cel mai mult ca le face cu mana lui
                sigpic

Comment

• Pana nu vedem, nu te credem. Hai cu ledurile alea ca sunt curios ce prostii ai mai facut cu dsign.
                  Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
                  Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
                  www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• mai ai un pic pana le pui pe toate 200 ... cel putin ...
                    incetisor nu te grabi ca iese treaba buna...
                    "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• eu zic ca vor arata frumos.

Comment

• mare rabdare trebuie sa ai )
                        asteptam rezultatul final
                        Click! - http://www.youtube.com/watch?v=P9IGaLsK4s4

Comment

• Originally posted by bolidu' View Post
                          Nu prea e unicat.Primul logan care l-am vazut cu lampile full pe leduri este in Curtea de Arges.Nu imi place ideea dar am zis sa semnalez ca mai au si altii!
                          Mai este cineva din Iasi cu triple pe led. Aici e thread-ul masinii
                          sigpic
                          https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                          http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

• Alea se vede ca-s din targ si doar le-a schimbat becurile cu leduri, atat. Matheo nu numai ca pune leduri, dar le-a si vopsit + ca aseaza modul de aprindere al ledurilor total diferit. Asa scot si eu becurile la stopuri, pun leduri, gata-s unic.
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• mah da ce conteaza care ce a mai facut..cand isi pune unu angel eyes sau stopuri tuning se umplu pagini intregi de "super, bestial,tare,vreau si io" desi au toti si sunt deja penale..da cand omu vrea sa faca ceva cu adevarat diferit si facut de el-nu aruncat cu bani si pus pe masina, sar toti ca mai are ala ca mai drege nu stiu care, desi jumate din masinile de pe forum sunt tunate cu kit-uri de doi lei fara sa fi pus proprietaru mana la ceva..cui nu i convine asta e, da asta i adevaru..macar mateo isi bate capu si atata timp cat o sa aiba si doua leduri diferite fata de altii, o sa fie unic..sa nu uitam si de aspectul general al masinii, ca nu e stoc sa zici ca o sa aiba doar stopuri led.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by aleXpeed View Post
                                Alea se vede ca-s din targ si doar le-a schimbat becurile cu leduri, atat. Matheo nu numai ca pune leduri, dar le-a si vopsit + ca aseaza modul de aprindere al ledurilor total diferit. Asa scot si eu becurile la stopuri, pun leduri, gata-s unic.
                                tinere , vezi ca am fost ia iasi si am vorbit cu omul ala , a cumparat leduri de la Dsing si sunt puse pe placi , nu becuri cumparate , nu ti se pare ca si ziua se vad bestial ?
                                le`am vazut si noaptea , fara cuvinte.
                                si ceea ce face matheo , ca arata bine sau nu , tot respectul pentu vointa !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google